Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου

Οι μαθητές μας στοιβάζονται σε αίθουσες κοντέινερ, με σοβαρές ελλείψεις στοιχειώδους υποδομής για ένα σχολείο, όπως επαρκές προαύλιο για 150 παιδιά, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων/εκδηλώσεων, αίθουσα πληροφορικής, βιβλιοθήκης, κυλικείου, ακόμη και αποθήκης!!!

Η Διεύθυνση του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί μας, προσπαθούν με υπεράνθρωπες προσπάθειες να προσφέρουν μία αξιοπρεπή εκδήλωση, με θεατρική παράσταση, χορούς και χορωδία/τραγούδι, στους μαθητές μας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής μας εορτής για την 197η επέτειο από την Επανάσταση του 1821! Οι τρεις πρόβες πριν την εκδήλωση που προγραμματίστηκαν, κάλυπταν το μίνιμουμ των απαιτήσεων μίας τέτοιας παράστασης από μαθητές τεσσάρων τάξεων, γι αυτό και ζητήθηκε η συμβολή του Αντιδημάρχου Παιδείας, Άγγελου Ρούσση, καθώς η μεταφορά των μαθητών από το σχολείο μας στο κινηματοθέατρο Άρτεμις (απόσταση 2.5χλμ!) είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σε κάθε παρόμοια κατάσταση!

Δυστυχώς, η αντιμετώπιση που τύχαμε από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Άγγελο Ρούσση, ήταν τόσο η καθολική άρνηση όσο και ο εμπαιγμός που ακολούθησε, όπως αναφέρονται ξεκάθαρα στην επισυναπτόμενη ανακοίνωσή μας.

Για ακόμη μία φορά, ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Μαρκοπούλου και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστο Δρίτσα, για τη άμεση και θετική ανταπόκριση στο πρόβλημα του σχολείου μας, αλλά δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την ντροπή που αισθανόμαστε για τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Άγγελο Ρούσση, που με την απαράδεκτη συμπεριφορά του εκθέτει όχι μόνο τη Δημοτική Αρχή που εκπροσωπεί, αλλά ολόκληρο τον Δήμο μας.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου

 

 

Be the first to comment on "Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*