Εξαρθρώθηκε επικίνδυνη σπείρα στα Μεσόγεια

Δύο Αλβανοί κακοποιοί με βεβαρημένο παρελθόν έπεσαν στα δίχτυα της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Κατηγορούνται για ένοπλη ληστεία, κλοπές οχημάτων και διαρρήξεις καταστημάτων. Πεδίο δράσης των κακοποιών τα Μεσόγεια.

Συνελήφθησαν μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται σχεδόν πριν από ένα χρόνο, μετά από ένοπλη ληστεία σε σπίτι στο Κορωπί. Οι αλλοδαποί δράστες είχαν μπει σε μονοκατοικία και με την απειλή πιστολιού και κατσαβιδιού ακινητοποίησαν τους ιδιοκτήτες. Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και πιστωτικές κάρτες. Διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο και λίγες ώρες αργότερα, στην οδό Πατησίων επισκέφθηκαν υποκατάστημα τράπεζας και από το ΑΤΜ προσπάθησαν με μια από τις κλεμμένες πιστωτικές κάρτες να εκταμιεύσουν χρήματα.

Δεν τα κατάφεραν και έφυγαν με άδεια χέρια. Οι κάμερες της τράπεζας κατέγραψαν τα πρόσωπα τους, και όταν ενημερώθηκε απο τον διευθυντή του υποκαταστήματος ο κάτοχος της κλεμμένης κάρτας ότι άγνωστοι προσπάθησαν να του αδειάσουν τον προσωπικό του λογαριασμό, την έρευνα ανέλαβε η αστυνομία. Κλιμάκιο της Ασφάλειας ανέλυσε το οπτικό υλικό και μετα από πολύμηνη εξέταση των στοιχείων ταυτοποίησε τους Αλβανούς ληστές. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στις δικαστικές αρχές και εκδόθηκαν τα εντάλματα. Οι αστυνομικοί έχοντας εντοπίσει τα κρησφύγετα τους τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν ενώπιον της δικαιοσύνης.

ereportaz.gr

Be the first to comment on "Εξαρθρώθηκε επικίνδυνη σπείρα στα Μεσόγεια"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*