Συνεργασία του Δήμου Μαρκοπούλου με το Κέντρο Υγείας

Παροχή εμβόλιμων ραντεβού για δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις εξασφάλισε ο Δήμος Μαρκοπούλου, έπειτα από την αποδοχή σχετικού αιτήματός του, από το Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου.

Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας Μαρκοπούλου με μια σειρά δράσεων για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας, η συγκεκριμένη συνεργασία με το Κέντρο Υγείας έγκειται στον προγραμματισμό εμβόλιμων ραντεβού μέσω του Δήμου, για εξετάσεις που αφορούν τον Καρδιολογικό Έλεγχο, την Οστεοπόρωση και την Άνοια.

Ο αριθμός των ραντεβού θα είναι περιορισμένος και θα ορίζεται μηνιαίως από το Κέντρο Υγείας. Οι πολίτες θα ενημερώνονται αντίστοιχα μέσω του Δήμου για τα διαθέσιμα ραντεβού και σε περίπτωση που ενδιαφέρονται, θα πρέπει να καλούν άμεσα στον υπεύθυνο του ΚΕΠ Υγείας Παναγιώτη Κιούση, στο τηλέφωνο 22990-20149, προκειμένου να δηλώνουν τη συμμετοχή τους.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με πρωταρχική εκείνη των ευάλωτων ομάδων του Δήμου μας.

Για το μήνα Απρίλιο, παρακαλούμε τους δημότες που ενδιαφέρονται για τις παραπάνω εξετάσεις, να καλέσουν για να κλείσουν το ραντεβού τους έως τις 25 Μαρτίου 2022.

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου και το αξιόλογο προσωπικό του, που παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας λόγω της πανδημίας, αποφάσισε να στηρίξει το νέο εγχείρημα του Δήμου μας, προσφέροντάς μας επιπλέον ραντεβού, ανάλογα με την εκάστοτε διαθεσιμότητα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Be the first to comment on "Συνεργασία του Δήμου Μαρκοπούλου με το Κέντρο Υγείας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*