Στο Μαρκόπουλο ο κορυφαίος Νοτιοαφρικανός αναβάτης Muzi Yeni

Με περισσότερες από 1.000 νίκες στο παλμαρέ του και δυνατή παρουσία στα ιπποδρόμια της Νοτίου Αφρικής, ο κορυφαίος αναβάτης Muzi Yeni έρχεται στο Μαρκόπουλο για να τον γνωρίσουν από κοντά και οι Έλληνες λάτρεις των ιπποδρομιών.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ θα υποδεχτεί τον δημοφιλή τζόκεϊ, στις 12 Μαρτίου 2017, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της συνεργασίας με την Phumelela- τις ιπποδρομίες της Νοτίου Αφρικής- που θα χορηγήσουν και τη συγκεκριμένη ελληνική ιπποδρομιακή ημέρα.

Ο Muzi Yeni συγκαταλέγεται στους καλύτερους αναβάτες της Νοτίου Αφρικής και είναι πολύ αγαπητός στην Ελλάδα. Επιφυλάσσει μάλιστα και μια έκπληξη για το κοινό που θα βρεθεί στο Μαρκόπουλο το Σάββατο, καθώς θα ιππεύσει συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της ημέρας.
Ποιος είναι ο Muzi Yeni που «σαρώνει» σε διακρίσεις

O Μuzi Yeni γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1986 στο Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής. Στα 31 του χρόνια έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα, με περισσότερες από 1.000 νίκες στο ενεργητικό του. Από τις επιτυχίες του ξεχωρίζουν οι 14 πρωτιές του σε επίπεδες κούρσες και η συνεργασία του με τον κορυφαίο προπονητή Mike De Kock. Έγινε αρχικά γνωστός από τις διακρίσεις του στο ιπποδρόμιο του Φλαμίνγκο, όπου μάλιστα το 2014 είχε κερδίσει σε όλες τις ιπποδρομίες του Σκορ 4. Σήμερα ιππεύει σε όλους τους ιπποδρόμους της Νοτίου Αφρικής και εφέτος είναι 4ος στην κατάταξη του πίνακα επιτυχιών.
Στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ με την Phumelela

Το Σάββατο, πριν από την έναρξη των ελληνικών ιπποδρομιών, θα παρουσιαστεί η στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ με την Phumelela. Πρόκειται για τον πάροχο στοιχήματος για τις νοτιοαφρικανικές ιπποδρομίες και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιπποδρομιακού στοιχήματος παγκοσμίως.

Η συνεργασία με την Phumelela έρχεται να προστεθεί στις σημαντικές συνέργειες της Ιπποδρομίες ΑΕ που φέρνουν στην ελληνική αγορά κορυφαίες διεθνείς ιπποδρομίες και δίνουν τη δυνατότητα στους Έλληνες παίκτες να συμμετέχουν σε κοινούς ιπποδρομιακούς «κουμπαράδες» διεκδικώντας πολύ μεγαλύτερα κέρδη.

H εταιρεία του ομίλου ΟΠΑΠ, στον ένα χρόνο λειτουργίας της, έχει ήδη ανακοινώσει τη συνεργασία της με την βρετανική GBI Racing και τις γαλλικές Ιπποδρομίες PMU.

newsbeast.gr

Be the first to comment on "Στο Μαρκόπουλο ο κορυφαίος Νοτιοαφρικανός αναβάτης Muzi Yeni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*