Σαχίνογλου, Μάικα & Αλγιαννάκη Πανελληνιονίκες 2016

Με επιτυχία, παρά την μεγάλη νεροποντή στην Αττική, ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο οι 69οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας.

Στην κατηγορία Ενηλίκων, η χρυσή φετινή Βαλκανιονίκης Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Rafaello συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις κερδίζοντας την 1η θέση μετά από τα δύο αγωνίσματα, Δα και freestyle μετά μουσικής. Η αμαζόνα του ΚΕΙΡόδου συγκέντρωσε ποσοστό 67,37%. Στην 2η θέση ήταν η Αντωνία Τσαμάνδουρα με την Hope for the Future με ποσοστό 64,31% και στην 3η θέση ο φετινός Πρωταθλητής Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Baiao με ποσοστό 63,11%.

Στην κατηγορία Εφήβων για πρώτη φορά στην καριέρα της Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η Ελισσάβετ Μάικα με τον SirKavalier έχοντας το καλύτερο συνολικό ποσοστό από τα δύο αγωνίσματα Γ4 και Freestyle με μουσική, 63%. Στην 2η θέση η φετινή Πρωταθλήτρια Ελένη Ρέτσου με την Fairytale με ποσοστό 58,11%.

Στην κατηγορία Παίδων ο Nocsley, που αναδείχθηκε Πρωταθλητής τον Ιούνιο, πήρε και τον τίτλο του Πανελληνιονίκη, αυτή την φορά μαζί με την Φοίβη Αλγιαννάκη με συνολικό ποσοστό 64,04 από τα τρία αγωνίσματα, Α3, Α4 και Α5. Στην 2η θέση η φετινή Πρωταθλήτρια Δέσποινα Σιδηρά με τον Damor με ποσοστό 63,79% και στην 3η θέση η Ραφαήλια Γεωργουλέα με τονCassian με ποσοστό 61,42%.

Ακολουθούν στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας αυτό το διήμερο, 3 και 4 Δεκεμβρίου ο 5ος Τελικός Β Διασυλλογικός – Έπαθλο Φθινοπώρου και το επόμενο τριήμερο 9 – 11 Δεκεμβρίου οι 69οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων.

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

Be the first to comment on "Σαχίνογλου, Μάικα & Αλγιαννάκη Πανελληνιονίκες 2016"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*