Έναρξη σεμιναρίων φωτογραφίας και κεραμικής στην «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» Κερατέας

Δύο σεμινάρια ξεκινούν αυτή την περίοδο στην «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» τα οποία απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Το σεμινάριο «Η τέχνη της Φωτογραφίας» και το σεμινάριο Κεραμικής.

Σεμινάριο: «Η Τέχνη της Φωτογραφίας»
Ο Σπύρος Τσακίρης και η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» διοργανώνουν για 3η χρονιά σεμινάριο Φωτογραφίας. Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 22 Οκτωβρίου 2016 και θα έχει διάρκεια 24 ώρες. Θα διεξάγεται κάθε Σάββατο 12:00-14:00 στην αίθουσα του συλλόγου.
O κεντρικός εισηγητής των σεμιναρίων Σπύρος Τσακίρης είναι φωτογράφος και film-maker, υπεύθυνος του φωτογραφικού τμήματος της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» (καθημερινό-κυριακάτικο φύλλο, ΕΨΙΛΟΝ, www.enet.gr) και μέλος του IEPA (International Environment Photographers Association).
Έχοντας καλύψει φωτογραφικά την τελευταία 30ετία σχεδόν όλους τους μεγάλους πολέμους στον πλανήτη και τα κορυφαία γεγονότα στη χώρα μας και φωτογραφίζοντας παράλληλα σημαίνοντα πρόσωπα της ελληνικής και διεθνούς πολιτικής, κοινωνικής και καλλιτεχνικής σκηνής, ο Σπύρος Τσακίρης εξελίσσει διαρκώς την αισθητική και την τεχνική αποτύπωσης, δίνοντας νέα πνοή στην καλλιτεχνική φωτογραφία.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν δική τους φωτογραφική μηχανή.

Σεμινάριο Κεραμικής – Έκφραση μέσα από τον πηλό για μικρούς και μεγάλους»
Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 και ώρες 17:00 – 19:00, ξεκινάει για 4η χρονιά ο κύκλος σεμιναρίου Κεραμικής – Έκφραση μέσα από τον πηλό για μικρούς και μεγάλους με εμψυχώτρια την Μάχη Δημοπούλου. Με στόχο την προσωπική έκφραση μέσω του πηλού, οι συμμετέχοντες που αποτελούνται από άτομα όλων των ηλικιών, δημιουργούν, συνεργάζονται, επικοινωνούν και καλλιεργούν το ταλέντο τους.
Τα μαθήματα θα διαρκέσουν 8 μήνες. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα του συλλόγου.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής κάθε Παρασκευή 19:00-21:00 στα γραφεία του συλλόγου Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, τηλ.: 2299069850 και στα τηλ.: 6977452498, 6976652080, 6984614675.

πηγη forkeratea.gr

Be the first to comment on "Έναρξη σεμιναρίων φωτογραφίας και κεραμικής στην «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» Κερατέας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*