Πρόσκληση συμμετοχής σε χριστουγεννιάτικη παιδική έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνίας

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, στα πλαίσια του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», διοργανώνει με τα παιδικά τμήματα Ζωγραφικής, Χριστουγεννιάτικη Παιδική Έκθεση χειροτεχνίας και ζωγραφικής!

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μαρκοπούλου. Παράλληλα θα υπάρξουν χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, όπου θα μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι παρευρισκόμενοι, όπως Αφήγηση Παραμυθιού και Κατασκευή Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών!

Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:

Τα παιδιά και γι’ αυτά τα Χριστούγεννα με τη βοήθεια του αρμόδιου εικαστικού εκπαιδευτικού ή εκπαιδευτικού άλλης ειδικότητας, καλούνται να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, να αξιοποιήσουν την δημιουργικότητά τους και να εκφράσουν τις ιδέες τους, με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμούν, δημιουργώντας χριστουγεννιάτικα έργα ζωγραφικής, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες ή κατασκευές. Δεν υπάρχει περιορισμός στα υλικά, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ενώ δεκτά γίνονται και ομαδικά έργα.

Για την παραλαβή των έτοιμων έργων από το χώρο του σχολείου σας, μπορείτε να απευθύνεστε στο 22990-20197. Τα έργα, κατόπιν συνεννόησης, θα παραλαμβάνονται από τα σχολεία και θα μεταφέρονται στον εκθεσιακό χώρο. Η τελική ημερομηνία, για την παραλαβή των έργων, είναι η Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου.

Η Έκθεση θα είναι επισκέψιμη από την Παρασκευή, 21 έως την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, 9.00-13.00, καθημερινές, εκτός αργιών.

η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
«Βραυρώνιος»
Μπίλιω Δρίτσα.

Be the first to comment on "Πρόσκληση συμμετοχής σε χριστουγεννιάτικη παιδική έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνίας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*