Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα καλοκαιρινών Αθλητικών & Πολιτιστικών Ενασχολήσεων για τα παιδιά

Ο Δήμoς Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ «Βραυρώνιος», για 5η συνεχή χρονιά, διοργάνωσαν και ολοκλήρωσαν την Παρασκευή, 29/7/2017, με μεγάλη επιτυχία, τις καλοκαιρινές Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις για τα παιδιά, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου.

Το Πρόγραμμα είχε διάρκεια από 19 Ιουνίου έως 29 Ιουλίου 2017 και αποτελείτο από τρεις δεκαήμερες περιόδους, στην καθεμία από τις οποίες συμμετείχαν περίπου 90 παιδιά, ηλικίας έξι (6) έως δεκαπέντε (15) ετών.

Τα παιδιά απασχολήθηκαν –υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προσωπικού– με πολλές αθλητικές δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, ενόργανη, μουσικοκινητική, αντιπτέρηση κ.ά., μάθημα σκάκι, ενώ δεν έλλειψε και η καθημερινή δημιουργική δραστηριότητα, όπως ζωγραφική, χειροτεχνία, κατασκευές με πηλό κ.ά.

Επιπλέον, το Βιοτεχνικό-Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο του Λαυρίου, υλοποίησε Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με θέμα τα πετρώματα και τα ορυκτά, καθώς και τα αγγεία της αρχαιότητας.

Ευχαριστούμε θερμά τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τους υπεύθυνους της Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης, το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», καθώς και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του προγράμματος,

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς, το γεγονός ότι τα παιδιά ψυχαγωγήθηκαν, διασκέδασαν και γέμισαν δημιουργικά τον χρόνο τους. Τα χαμόγελά τους μας δεσμεύουν για την ανανέωση του ραντεβού μας για του χρόνου!

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Be the first to comment on "Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα καλοκαιρινών Αθλητικών & Πολιτιστικών Ενασχολήσεων για τα παιδιά"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*