Καθαρίζουμε την παραλία της Αγίας Μαρίνας, συμμετέχουμε στο «Let’s Do It Greece»

Με στόχο να ομορφύνουμε τον τόπο μας, διαδίδοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και φέτος, στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let’s Do It Greece», στην οποία συμμετέχει για 7η συνεχή χρονιά ο Δήμος Μαρκοπούλου.

Με σύνθημα: «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!», σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let’s Do It Greece», λαμβάνοντας μέρος στον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου της Αγίας Μαρίνας (με κατεύθυνση προς το πρώην “Kalua”), που διοργανώνει ο Δήμος Μαρκοπούλου, την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 και ώρες 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι. Σημείο εκκίνησης όλων μας, το προαύλιο της Εκκλησίας της Αγίας Μαρίνας, στις 10 το πρωί!

Προσκαλούμε όλους τους δημότες, συλλόγους, οργανώσεις και τοπικούς φορείς, να συνδράμουν στην μεγάλη αυτή εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού!

Η φετινή δράση στον Δήμο μας, θα συμπεριλάβει, εκτός από τον καθαρισμό της παραλίας, συμβολική δενδροφύτευση και θα διανεμηθούν ως αναμνηστικό δώρο για τους συμμετέχοντες συλλεκτικές πάνινες τσάντες, με έργα της Έκθεσης “Clean Art”, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία του Δήμου Μαρκοπούλου, με το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και τον «Ορίζοντα Γεγονότων» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου, με διάρκεια από το Σάββατο 21 Απριλίου έως την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 ( 9.30 π.μ. έως 12.30 μ.μ. και 5.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, θα παραχωρήσει σακούλες δύο ειδών, για ανακυκλώσιμα και μη, όπως επίσης και τα απαραίτητα απορριμματοφόρα και φορτηγάκια, για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Μαζί σας μπορείτε να φέρετε τα γάντια σας, καπέλο και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο πιστεύετε, ότι θα σας φανεί χρήσιμο.

Ελάτε να «κινηθούμε» σε ρυθμούς Εθελοντισμού, ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, για ένα πιο όμορφο και καθαρό Περιβάλλον.

Ελάτε να δείξουμε την όμορφη και δημιουργική πλευρά της χώρας μας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Be the first to comment on "Καθαρίζουμε την παραλία της Αγίας Μαρίνας, συμμετέχουμε στο «Let’s Do It Greece»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*