Ενημέρωση για την Ανακύκλωση Γυαλιού, στις Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης, του Δήμου Μαρκοπούλου

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017, ο συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, κος Σάββας Μπαρούνης, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, κο Θεοφάνη Σταμπέλο, στο Γραφείο του, στον Δήμο Μαρκοπούλου, προκειμένου να συζητήσουν, σχετικά με τους Μπλε Κώδωνες Ανακύκλωσης Γυαλιού, μια διαδικασία που ο Δήμος Μαρκοπούλου, έχει αγκαλιάσει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Έπειτα, ο κος Μπαρούνης, συνοδευόμενος από την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Δήμου Μαρκοπούλου, κα Νεφέλη Συρίγου, επισκέφθηκε τις Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης ( Καφετέρειες, Εστιατόρια κ.τ.λ. ) της Κεντρικής Πλατείας του Μαρκοπούλου και ενημέρωσε σχετικά με την Ανακύκλωση Γυαλιού, προφορικά, αλλά και με έντυπο υλικό, τους Υπεύθυνους των Καταστημάτων.

Αντίστοιχη ενέργεια, είναι προγραμματισμένη, για το προσεχές διάστημα και στις Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης, της περιοχής του Πόρτο Ράφτη.

Επίσης, πολύ σύντομα, στον Δήμο Μαρκοπούλου, οι μεγάλοι, μεταλλικοί Κώδωνες, πρόκειται να αντικατασταθούν με κομψότερους, πλαστικούς.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, τόσο οι Επιχειρήσεις, όσο και οι Ιδιώτες, να λειτουργούν συνειδητά, με γνώμονά τους, τόσο την προστασία του Περιβάλλοντος, όσο και τον Συνάνθρωπο», τόνισε στην Συνάντησή του με τον κο Μπαρούνη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, κος Θεοφάνης Σταμπέλος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Be the first to comment on "Ενημέρωση για την Ανακύκλωση Γυαλιού, στις Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης, του Δήμου Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*