1.100 κιλά καπάκια παρέδωσε το Μαρκόπουλο για αναπηρικό αμαξίδιο

Περισσότερο από έναν τόνο καπάκια, δηλαδή 1.100 κιλά, παρέδωσε ο Δήμος Μαρκοπούλου την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, στον «Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων».

Από τον Αύγουστο του 2013, ο Δήμος ξεκίνησε, τη δυναμική του συμμετοχή στη δράση του «Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων», για τη συμπαράσταση στα παιδιά με κινητικά προβλήματα.

Με μια απλή κίνηση, συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια από εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, γάλα, χυμούς, κρασί, λάδι, απορρυπαντικά και από οποιοδήποτε άλλο προϊόν και τοποθετώντας τα στους ειδικούς κάδους στην είσοδο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου και στο Δημοτικό Υποκατάστημα στο Πόρτο Ράφτη, δίνεται η δυνατότητα στον καθένα από εμάς, εύκολα, ανέξοδα και γρήγορα, να συμβάλλει στην προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων, στα παιδιά με κινητικά προβλήματα, και παράλληλα, να αναδείξει στην πράξη, τη σημασία της Ανακύκλωσης, με σκοπό να προστατέψουμε το Περιβάλλον μας!

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους τρόπους υποστήριξης και συμμετοχής στη δράση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Λειτουργό κα Βασιλική Σταύρου, Προϊσταμένη Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Μαρκοπούλου, στα τηλ. 22990 20173 και 20174, καθώς και στο Δημοτικό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη, τηλ. 22990 85095.

Ακόμα και ένα καπάκι τη φορά, μπορεί να κάνει τη διαφορά, για την Ανακύκλωση και την Αλληλεγγύη!

Be the first to comment on "1.100 κιλά καπάκια παρέδωσε το Μαρκόπουλο για αναπηρικό αμαξίδιο"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*