Με την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, έκλεισε και φέτος το Πρόγραμμα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους 2016-2017

Με πανηγυρικό τρόπο έκλεισε και φέτος, για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Πρόγραμμα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους 2016-2017». Το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, πλημμύρισε με πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την καθιερωμένη πλέον ετήσια εκδήλωση, χαρίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα σε όλους τους συμμετέχοντες, για τις γυμναστικές τους επιδείξεις και τις πολιτιστικές τους ενασχολήσεις.

Στην εκδήλωση, μια διοργάνωση από τον Δήμο Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), συμμετείχαν περισσότεροι από τετρακόσιοι, από τους περίπου χίλιους συμπολίτες, που έλαβαν μέρος στις δραστηριότητες του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» το περασμένο έτος, αποτελώντας άλλωστε, το επιστέγασμα της προσπάθειάς τους!

Πολλά χαμόγελα, κέφι, χαρά, εντυπωσιακές χορογραφίες, αθλητικό πνεύμα, Αθλητισμός και Πολιτισμός, είναι οι λέξεις που συμπυκνώνουν το νόημα της μεγάλης αυτής Γιορτής!

Το Κλειστό Γυμναστήριο ήταν διακοσμημένο με καλλιτεχνικά έργα, που είχαν ετοιμάσει τα Τμήματα Ζωγραφικής & Δημιουργικής Απασχόλησης, με την επιμέλεια της κας Ευδοκίας Μεθενίτη, ενώ στην είσοδο, υπήρχαν και προβολές των έργων, μέσω προτζέκτορα. Επιπλέον, οι «οι μικροί μας φίλοι» μπορούσαν να ζωγραφίσουν ελεύθερα, σε ένα μεγάλο χαρτί, στην είσοδο του Γυμναστηρίου.

Be the first to comment on "Με την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, έκλεισε και φέτος το Πρόγραμμα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους 2016-2017"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*