Σαχίνογλου, Περδικάρη, Κατσίκης & Γιαννοπούλου Πανελληνιονίκες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2022

Τρεις αμαζόνες και ένας ιππέας ήταν οι μεγάλες πρωταγωνιστές των Πανελληνίων Αγώνων Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή με επιτυχία και με ρεκόρ συμμετοχών σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Damor ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Πανελληνιονίκης, μετά από τρεις νίκες στα αγωνίσματα Δα, Δβ και Freestyle με συνολικό ποσοστό 67,41%. Στην 2η θέση ήταν ο Στέλιος Σταυρουλάκης του ΑΚΙΒ με τον Baiao με συνολικό ποσοστό 66,10% και στην 3η θέση η Ελισσάβετ Μάικα με τον Askadτου ΙΟΜ με ποσοστό 63,38%.

Στην Κατηγορία Εφήβων ο Αλέξανδρος Κατσίκης του ΕΙΟ με τον Barthez 4 επικράτησε, αφού συγκέντρωσε καλύτερο συνολικό ποσοστό 65,74% στα τρία αγωνίσματα Γ4, Γ5 και Freestyle. Στην 2η θέση ήταν η Ιλένια Οικονόμου με τον KingBlack του AIOAT με ποσοστό 64,47% και στην 3η θέση η Ιζαμπέλλα Ατσαλάκη του ΕΙΟ με την Desteny με ποσοστό 63,17%.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η Πηνελόπη Περδικάρη του ΑΟΙ με την Vabello με συνολικό ποσοστό 62,27% από τα τρία αγωνίσματα Δα Δε και freestyle.

Στην Κατηγορία Παίδων η φετινή Πρωταθλήτρια πήρε και τον τίτλο της Πανελληνιονίκη. Η Δανάη Γιαννοπούλου με την Donatella του ΙΟΒ συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό 72,83% από τα τρία αγωνίσματα Α3, Α4 και Α5. Στην 2η θέση ήταν η Καρολίνα Ατσαλάκη του ΕΙΟ με τον Spoekedammetje Nikos με ποσοστό 72,03% και στην 3η θέση η Βενέτα Σάβοβα του ΙΟΜ με τον Henzo με ποσοστό 71,78%.

Ακόμη κατά τη διάρκεια του τριημέρου και τελευταίου αγώνα της χρονιάς για την Ιππική Δεξιοτεχνία αναδείχθηκαν οι Πολυνίκες της χρονιάς.

Στο Α3 Παίδων Πολυνίκης ήταν η Καρολίνα Ατσαλάκη του ΕΙΟ με τον Spoekedammetje Nikos με 47 βαθμούς στους 10 αγώνες, στο Α3 Ενηλίκων Πολυνίκης ήταν η Θεοδώρα Παπίδα του ΑΟΙ με τον Oli Scot με 34 βαθμούς, στο αγώνισμα Β7 Πολυνίκης ήταν η Αλεξάνδρα Ταχιάτη με τον Amiable des Rhodes του ΕΙΟ με 50 βαθμούς κα στο Γ4 Εφήβων Πολυνίκης ήταν η Ιλένια Οικονόμου με τον King Black με 41 βαθμούς.

Ακολουθούν αυτή την εβδομάδα, 8-11 Δεκεμβρίου, οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων επίσης στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου
της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Be the first to comment on "Σαχίνογλου, Περδικάρη, Κατσίκης & Γιαννοπούλου Πανελληνιονίκες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2022"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*