Νέα γραφεία Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαρκοπούλου

Σας ενημερώνουμε, ότι τα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου μεταφέρθηκαν στο Πόρτο Ράφτη, σε νέα διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου και Παρνασσίδος.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Πολιτική Προστασία στα τηλέφωνα 22990-20103 και 22991-52005, καθώς και να εξυπηρετούνται στα νέα γραφεία, τηρώντας απαραιτήτως τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

1 Comment on "Νέα γραφεία Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαρκοπούλου"

 1. ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΝΤΟΥΛΞ | 25 Ιουνίου 2022 at 11:32 | Απάντηση

  Περιοχή Πόρτο Ράφτη και επί της οδού Ανθέων – κάθετος της Ελ. Βενιζέλου και παράλληλος της οδού Μακεδονίας – σήμερα 25/06/2022 –
  Βρέθηκα φωτοβολίδα δίπλα σε στίβα ξερών χόρτων.
  Για τα συγκεκριμένα ξερά χόρτα, τα οποία προέρχονται από τον καθαρισμό της οδού Ανθέων – από ιδιώτες – έχει ενημερωθεί κατ’ επανάληψη ο Δήμος από 9/5/2022 έως και 20/6/2022.
  Η τηλ επικοινωνία έχει γίνει με την κ. Κούκη, αρχικά για την επικείμενη εργασία και στην συνέχεια για την αποκομιδή τους.
  Η μέχρι τώρα ευγενική απάντηση που λαμβάνω είναι ότι θα ενημερωθεί ο κ. Μαγγανάς.
  Σήμερα, για το συμβάν ενημερώθηκε το ΑΤ Πόρτο Ράφτη και επί τόπου ήρθε ομάδα αστυνομικών από την ΓΑΔΑ, κατέγραψε το συμβάν και παρέλαβε την φωτοβολίδα.
  Δευτέρα πρωί, αν δεν έχουν απομακρυνθεί τα ξερά χόρτα και μάλιστα καλά ώστε τα εναπομείναντα σκορπιστούν στην γύρω περιοχή, θα κατατεθεί μήνυση κατά του δήμου Μαρκοπούλου, για παράβαση καθήκοντος και έκθεση πολίτη σε κίνδυνο.
  Το ίδιο θα συμβεί, αν ξανακουστούν στην περιοχή ρίψεις φωτοβολίδων.
  Γεγονός σύνηθες τους θερινούς μήνες και κατά τις νυχτερινές κυρίως ώρες.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*