Κ18: Ο ΑΟ Μαρκοπούλου κατέκτησε τον τίτλο

Σε ένα αποτέλεσμα που επισφράγισε την σκληρή δουλειά και την υπεύθυνη και επίμονη προσπάθεια πολλών χρόνων στον Σύλλογό μας, οι κορασίδες μας (Κ18) κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, επικρατώντας του ΑΟ Καβάλας στον μεγάλο τελικό με άνετη νίκη 3-0 σετ!

Ήταν η πρώτη κατάκτηση Πανελληνίου πρωταθλήματος, μετά από μία σειρά τελικών και ημιτελικών όλα αυτά τα χρόνια για τα αναπτυξιακά μας τμήματα, με τον ΑΟΜ να αποτελεί αδιαμφισβήτητα την κορυφαία ομάδα στην ιστορία της Αττικής στις Νεάνιδες με ένα άπιαστο ρεκόρ έξι (6) σερί τίτλων.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν αποκλειστικά στις αθλήτριές μας, στην προπονήτρια Έλενα Κανελλοπούλου και τον γυμναστή της ομάδας, Παναγιώτη Ρωξάνα, που αποτέλεσαν τον τέλειο συνδυασμό της νίκης. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στον Ιταλό προπονητή Pasqualino Giangrossi που για δύο χρόνια δούλεψε σκληρά σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, αλλά και σε όλους τους προπονητές που έχουν περάσει από τα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΟΜ τα τελευταία χρόνια. Είναι μία προσπάθεια με ιστορία, αλλά και μέλλον!

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον Δήμο Μουζακίου για την άψογη φιλοξενία και προς τον Δήμο Μαρκοπούλου για την ουσιαστική του στήριξη καθ΄ όλη τη διάρκεια της πορείας αυτής της ομάδας.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ προς τους μεγάλους χορηγούς μας, Revoil και Lenovo, που στάθηκαν αρωγοί στο μαγικό ταξίδι μας.

Το βλέμμα μας πλέον στρέφεται στον τελικό της Παρασκευής (13/8), όπου οι Νεάνιδες του ΑΟΜ Revoil αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Μαρκοπούλου

Be the first to comment on "Κ18: Ο ΑΟ Μαρκοπούλου κατέκτησε τον τίτλο"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*