Ζωγραφίζοντας τις Χριστουγεννιάτικες …«ΕΥΧΕΣ»

O Δήμος Μαρκοπούλου και το Τμήμα Ζωγραφικής & Δημιουργικής Απασχόλησης, του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», προσκαλεί όλα τα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, να ζωγραφίσουν και φέτος, όμορφες, Χριστουγεννιάτικες ευχές σε κάρτες, ώστε με αυτές να στολίσουμε το Δέντρο του Δήμου μας, στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου!

Θέλουμε οι μικροί μας φίλοι να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, για μία ζωγραφιά ” Ευχή” και για αυτά τα Χριστούγεννα!

Προδιαγραφές Έργου:
• Η ζωγραφιά θα πρέπει να έχει τη μορφή “κάρτας”.
• Το φύλλο σχεδίου θα πρέπει να είναι χαρτόνι ή χοντρό χαρτί, οποιουδήποτε χρώματος, διπλωμένο στη μέση σαν κάρτα και να έχει διαστάσεις έως 21 x 30 εκ.
• Τα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, είναι μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μολύβι, κολλάζ, μεικτή τεχνική κλπ.
• Η ζωγραφιά μπορεί να συνοδεύεται και από κείμενο.
• Μην ξεχάσετε να γράψετε στο πίσω μέρος της ζωγραφιάς, το ονοματεπώνυμο του δημιουργού, καθώς επίσης την Τάξη και το Σχολείο του ή το τμήμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους».

Οι κάρτες θα παραλαμβάνονται από την Γραμματεία του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου και στο Δημοτικό Υποκατάστημα στο Πόρτο Ράφτη (εργάσιμες ημέρες και ώρες: 13:00 – 15:00), μέχρι και την Τετάρτη, 14/12/2016.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο 22990-20179.

Όλες οι ζωγραφιές που θα συγκεντρωθούν, θα στολίσουν το Δέντρο της Κεντρικής Πλατείας του Δήμου Μαρκοπούλου την ημέρα της καθιερωμένης Χριστουγεννιάτικης Γιορτής και θα παραμείνουν εκεί, για όλη την διάρκεια των εορταστικών ημερών, «μοιράζοντας τις …ευχές σας»!

Τα είκοσι (20) καλύτερα έργα, θα δημοσιευτούν στο επίσημο ηλεκτρονικό site του Δήμου Μαρκοπούλου (www.markopoulo.gr), ενώ τα έξι (6) καλύτερα, θα γίνουν μεγάλες αφίσες και θα στολίζουν για την περίοδο των γιορτών το Δημαρχείο Μαρκοπούλου.

Ένα (1) έργο θα γίνει η ευχετήρια κάρτα του Δημάρχου και ο δημιουργός της μαζί με την οικογένειά του, θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις», για την χειμερινή σεζόν 2016-2017!

eyxes1

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Be the first to comment on "Ζωγραφίζοντας τις Χριστουγεννιάτικες …«ΕΥΧΕΣ»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*