Ο Άγιος Βασίλης προσκαλεί τα παιδιά του Δήμου Μαρκοπούλου να του ζωγραφίσουν την ευχή τους

Λόγω της υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε και γνωρίζοντας τις κοινωνικές δυσκολίες που προκύπτουν από τους περιορισμούς μετακίνησης και την τήρηση αποστάσεων, ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», μέσω του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», θέλει να ενθαρρύνει και να αναδείξει δημιουργικές δραστηριότητες και δράσεις για τους δημότες όλων των ηλικιών, με στόχο την προώθηση της κοινωνικής συνοχής.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουν την εκπαιδευτική καλλιτεχνική δράση, με τίτλο: “Ο Άγιος Βασίλης προσκαλεί τα παιδιά του Δήμου Μαρκοπούλου να του ζωγραφίσουν την ευχή τους”, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2008 έως και το 2016.

Για τις συμμετοχές σας, έχει ετοιμαστεί το – επισυναπτόμενο στην παρούσα ανακοίνωση – σχετικό πρότυπο, στο οποίο τα παιδιά μπορούν να φιλοτεχνήσουν τις ευχές τους. Τα έργα θα πρέπει να σταλούν από 4 Δεκεμβρίου έως και 21 Δεκεμβρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: grammaxristougenon@gmail.com.

Οι ευχές των παιδιών θα δημοσιευθούν επώνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και του Δήμου Μαρκοπούλου, ενώ θα παραμείνουν σε αυτά και μετά το πέρας της δράσης αυτής. Παρακαλούμε αν δεν επιθυμείτε να δημοσιοποιηθεί το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας, να μας το δηλώσετε κατά την κατάθεση της συμμετοχής σας.

Θα επιλεγούν πέντε έργα με τις πιο δημιουργικές ιδέες από κριτική επιτροπή και ως συμβολικό έπαθλο θα δοθούν αναμνηστικά δώρα. Ωστόσο δεν πρόκειται για αμιγώς διαγωνιστική διαδικασία, αλλά για μία συμμετοχική δράση, με στόχο να δημιουργηθεί – αυτές τις δύσκολες μέρες – ένα κίνητρο για τα παιδιά, ώστε να παραμείνουν δημιουργικά και να ενθαρρυνθούν να συμμετέχουν σε ομαδικές δράσεις.

Ευχαριστούμε θερμά το Super Market Σκλαβενίτης (Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη) για την ευγενική χορηγία και στήριξη της δράσης αυτής.

Περιμένουμε με αγωνία τις συμμετοχές σας.

Καλές Γιορτές!

Πρότυπο για Ευχές.jpg

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Be the first to comment on "Ο Άγιος Βασίλης προσκαλεί τα παιδιά του Δήμου Μαρκοπούλου να του ζωγραφίσουν την ευχή τους"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*