Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας συνεχάρη τον αθλητή, Χρήστο Ζύγουρα για την κατάκτηση της 3ης Παγκόσμιας Θέσης στο Ju Jitsu

Την Παρασκευή 13/12/2019 ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης, δέχθηκε στο Γραφείο του για να συγχαρεί τον αθλητή, Χρήστο Ζύγουρα καθώς και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή και προσωπικό του δάσκαλο, Γεώργιο Ζαντιώτη, καθώς ο πρώτος, απέσπασε, επάξια, την 3η θέση στην κατηγορία -85 kg στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (20-21/11/2019).

Ο νεαρός αθλητής, που είναι απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αγωνίστηκε εναντίον Ολλανδού αθλητή, σε έναν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου αγώνα κατακτώντας μια μεγάλη νίκη.

Ο Χρήστος Ζύγουρας αγωνίζεται στο Τμήμα Ju Jitsu του Α.Ο.Μ. σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Λεύκαρος» Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ευχόμαστε στο νεαρό αθλητή πολλές αγωνιστικές πρωτιές!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Be the first to comment on "Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας συνεχάρη τον αθλητή, Χρήστο Ζύγουρα για την κατάκτηση της 3ης Παγκόσμιας Θέσης στο Ju Jitsu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*