Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας προσκαλεί στο μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Markopoulo Park, στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, από τις 12 το μεσημέρι, έως τις 4 το απόγευμα.

Τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες θα υποδέχονται χριστουγεννιάτικες μασκότ με γευστικά κεράσματα όπως: μαλλί της γριάς, ποπ κορν και μικρά γλυκίσματα. Πριν την είσοδό τους στον χώρο, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα όμορφα πόνι της εγκατάστασης και να κάνουν μία βόλτα, ιππεύοντας τα. Στη συνέχεια θα ξεναγηθούν στους μοναδικούς χώρους και δραστηριότητες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, που θα περιλαμβάνει:

Ταχυδακτυλουργικό υπερθέαμα, το μουσικό παιχνίδι Your Face Sounds Familiar, θεατρική παράσταση, Face Painting, SΡA και Transformation Tattoos Kiosks, SnookSoccer, Mega Target, Light Hunter, Πίστα Δοκιμασιών, δημιουργική απασχόληση στο «Ταχυδρομείο Βόρειου Πόλου», πίστα Rollers και πολλά φουσκωτά παιχνίδια & Bungee Trampoline, Λούνα Παρκ, Escape Room, Fortnite Arena, φουσκωτό Tαύρο.

Για τις μικρότερες ηλικίες, έχει προβλεφθεί παιδότοπος με παιχνίδια και φουσκωτά σπιτάκια.

Ελάτε να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα με πολύ μουσική, χορό, σκετσάκια, διαγωνισμούς, ομαδικά παιχνίδια, καραόκε, και πολλές εκπλήξεις!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Be the first to comment on "Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*