Το Θέατρο Σκιών με τον Καραγκιόζη στο Λιμάνι Πόρτο Ράφτη

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 9:00 το βράδυ, να παρακολουθήσετε από κοντά τον αγαπημένο και διαχρονικό ήρωα μικρών και μεγάλων, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, σε μία ξεχωριστή παράσταση, που επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει το «Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Σκιών Μιχάλη Ταυλάτου», στο Λιμάνι Πόρτο Ράφτη.

Το Θέατρο Σκιών έχει ως σκοπό να μεταλαμπαδεύσει στις νεότερες γενιές, μια παράδοση πολλών αιώνων, μιας ξεκαρδιστικής σάτιρας μιας άλλης εποχής. Μέσα από το ξεχωριστό αυτό είδος τέχνης, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας, αλλά και την ευστροφία του Καραγκιόζη, στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της καθημερινότητας, με χιούμορ!

Για μια ακόμη χρονιά λοιπόν, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενούμε στον Δήμο μας τον αγαπημένο μας «Καραγκιόζη με… την διμοιρία των τρελών», δίνοντας την ευκαιρία σε όσους τον αγαπούν, να τον θαυμάσουν από κοντά! Άλλωστε, η μαζική προσέλευση του κόσμου σε αντίστοιχες παραστάσεις των προηγούμενων ετών, αποτελεί τρανή απόδειξη, πως το κοινό του Καραγκιόζη είναι ευρύ και δεν έχει ηλικία!

karagiozhs porto rafth

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Be the first to comment on "Το Θέατρο Σκιών με τον Καραγκιόζη στο Λιμάνι Πόρτο Ράφτη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*