Έναρξη εγγραφών στο τμήμα «Παιδί & Γονείς» του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους»

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει για την έναρξη του νέου τμήματος «Παιδί & Γονείς», στα πλαίσια του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους».

Το νέο Τμήμα δίνει την ευκαιρία στους γονείς να γυμναστούν μαζί με τα παιδιά τους. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να καλλιεργήσουν την μεταξύ τους σχέση. Να νοιώσουν καλύτερα για τον εαυτό τους και να μειώσουν την πίεση και το άγχος της καθημερινότητας τους. Μέσω των ασκήσεων, του παιχνιδιού και της κοινής προσπάθειας για βελτίωση και την επίτευξη κοινών στόχων και οι δύο πλευρές, μπορούν να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση τους, την επικοινωνία τους και να μάθουν να λειτουργούν ως ομάδα.

Το τμήμα Παιδί & Γονείς θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή τις ώρες 5.00 μ.μ. – 6.00 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου.

Το κόστος συμμετοχής είναι το ίδιο με τα υπάρχοντα προγράμματα και ανέρχεται στα 5 Ευρώ μηνιαίως.

Για πληροφορίες για το Πρόγραμμα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία, Δευτέρα έως Τετάρτη 2.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ. και Πέμπτη έως Παρασκευή 9.00 π.μ. – 4.00 μ.μ., στο τηλ. 22990 22815.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Be the first to comment on "Έναρξη εγγραφών στο τμήμα «Παιδί & Γονείς» του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*