θεατρική παράσταση «Τα όνειρα της Γιαγιάς Παραμυθούς»

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, σας προσκαλούν, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 το πρωί, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «ΑΡΤΕΜΙΣ», στην παιδική θεατρική παράσταση «Τα όνειρα της Γιαγιάς Παραμυθούς» !

Η παράσταση που βασίζεται στο ομώνυμο πολυπολιτισμικό παραμύθι της Καλλιόπης (Πόπης) Γιαννάκου, ψυχαγωγώντας τα παιδιά, μεταφέρει μηνύματα και νοήματα για την πολυπολιτισμικότητα, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την αξία της ειρήνης και της αλληλεγγύης μεταξύ των λαών!

Η γιαγιά Παραμυθού, κάνει όνειρα για τα παιδιά όλου του κόσμου, που δεν θα πεινάνε, δεν θα διψάνε, δεν θα αρρωσταίνουν και θα έχουν όλα, ένα χέρι να τα βοηθήσει!

Με την βοήθεια της Βασίλισσας των ονείρων, της φημισμένης Ονειροπόλας, της ξακουστής Ονειρήνης, της Βασίλισσας των αγελάδων της Γαλάτειας, της Βασίλισσας των πουλερικών της Αυγούλας, και της Βασίλισσας των μελισσών, της Μελισσάνθης και όλων των γιαγιάδων του κόσμου, το όνειρο της Γιαγιάς Παραμυθούς ζωντανεύει!

Έτσι λοιπόν, οι γιαγιάδες από όλες τις χώρες του κόσμου φόρεσαν τις ποδιές μαγειρικής που έχουν πάνω τους την σημαία της χώρας τους και έτρεξαν να βοηθήσουν την γιαγιά παραμυθού! Γιατί όλες οι γιαγιάδες του κόσμου πιστεύουν ότι «Τα παιδιά όλου του κόσμου, είναι και δικά μας παιδιά, είναι και δικά μας εγγόνια»!
Μαζί της στο μαγικό όνειρο η γιαγιά Παραμυθού έχει την γιαγιά Φάτμα από την Αίγυπτο, την γιαγιά Λίνα από την Ιταλία, την γιαγιά Ίρμα από την Αυστραλία, την γιαγιά Άλια από την Παλαιστίνη, την γιαγιά Νβαρτ από την Αρμενία, την γιαγιά Νιχάμα από τη Συρία και την γιαγιά Μπαντί από τη Νότια Αφρική.

Διάρκεια Παράστασης: 1 ώρα και 15 λεπτά.

Συντελεστές:
Μάρω Πέτλη, στο ρόλο της γιαγιάς Παραμυθούς,
Ελισάβετ Γιαννακού, στο ρόλο της νεράιδας και άλλων 7 γιαγιάδων,
και η Καλλιόπη Γιαννάκου, στο ρόλο της αφηγήτριας.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μακρής
Κουστούμια – Σκηνικά: Έλενα Πρίφτη

Είσοδος Ελεύθερη.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μαρκοπούλου.

Σας περιμένουμε όλους, μικρότερους και μεγαλύτερους, για να ταξιδέψουμε σε έναν ονειρικό και ειρηνικό πλανήτη!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

Be the first to comment on "θεατρική παράσταση «Τα όνειρα της Γιαγιάς Παραμυθούς»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*