Συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου στο θέατρο Σάρας

Με τη Συναυλία του αγαπημένου ερμηνευτή Γεράσιμου Ανδρεάτου, ανοίγει το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 και ώρα 9.30 μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, η αυλαία των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2020», που διοργανώνει ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.).

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει ξεχωρίσει στο χώρο για την ιδιαίτερη φωνή του, αλλά και τα εξαιρετικά live που κάνει.

Από τις σημαντικότερες φωνές της νεότερης γενιάς, με μία σημαντική μουσική διαδρομή, παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια που έγιναν σταθμοί στην καριέρα του, μέσα από τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Παντελής Θαλασσινός.

Έτσι τραγούδια όπως το «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Το σκάκι», «Ο γκρεμός», «Στη σκέψη της τρελής», «Πρώτο Φθινόπωρο» και πολλά άλλα σπουδαία ακούγονται μαζί με λαϊκές επιτυχίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και έχουν αποτυπωθεί στις καρδιές όλων μας. Κλασικές δημιουργίες συνθετών όπως του Άκη Πάνου, του Β. Τσιτσάνη, του Γ. Ζαμπέτα, του Μ. Χιώτη, του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιάννη Παπαϊωάννου, θα είναι μερικά από τα τραγούδια που θα ακουστούν. Θα παρουσιάσει επίσης τραγούδια από το νέο του Δίσκο με τίτλο: «Ψυχές Γενναίες». Τον συνοδεύει η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη.

Μαζί του επίσης επί σκηνής: Βασίλης Παπαδόπουλος (μπουζούκι), Βαγγέλης Κονταράτος (κιθάρα), Νίκος Σκομόπουλος (τύμπανα), Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο), Δήμος Πολυμέρης (ακορντεόν).

Ηχοληψία: Δημήτρης Μπότσιος

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κ.Δ.Ε.Μ. ευχαριστούν τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη χορηγία του στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ως χώρος της εκδήλωσης είχε αρχικά προγραμματιστεί η κεντρική πλατεία Μαρκοπούλου, αλλά λόγω της υπ’ Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 44457 απόφασης της Κυβέρνησης περί «προσωρινής απαγόρευσης πανηγύρεων και άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων», που δημοσιεύτηκε και τέθηκε σε ισχύ την 13-7-2020, ορίστηκε ως νέος χώρος το θέατρο Σάρας. Απευθύνουμε κάλεσμα στους συμπολίτες μας που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση, για την τήρηση των μεταξύ τους αποστάσεων και όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, για να απολαύσουμε όλοι μαζί και το φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Be the first to comment on "Συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου στο θέατρο Σάρας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*