Συναγερμός στην Παιανία για την Άρτεμη

Μεγάλη κινητοποίηση από νωρίς σήμερα το πρωί στην Παιανία, για τη 19χρονη Άρτεμη.

Η εκπομπή μίλησε ζωντανά την Παρασκευή το βράδυ με τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για νέες έρευνες γύρω από το πολυκατάστημα παιχνιδιών, που θα πήγαινε η Άρτεμις Βασίλη.

Σήμερα Σάββατο οι έρευνες πραγματοποιούνται οργανωμένα στην ευρύτερη περιοχή μήπως βρεθούν ίχνη της αγνοούμενης κοπέλας.

Ο Νίκος Γλυκογιάννης, γραμματέας της Βάσης Ετοιμότητας Αττικής της εθελοντικής ομάδας διαχείρισης Κρίσεων, ανέφερε: «Είμαστε οργανωμένοι για τη σημερινή έρευνα με είκοσι τέσσερα άτομα στην ομάδα μας.»

Ο Χρήστος Χουχουλής, επικεφαλής της εθελοντικής Διασωστικής ομάδας ΕΠΟΜΕΑ Μαρκοπούλου-Κουβαρά, είπε: «Κι εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θα είμαστε δέκα άτομα και θα ερευνήσουμε τα σημεία που θα μας υποδείξουν…»

Ο Ευάγγελος Δημητρίου, γιατρός – εκπρόσωπος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαρκοπούλου-εντεταλμένος σύμβουλος, αναφέρθηκε στην έρευνα από ομάδες του Δήμου Κορωπίου και Παιανίας.

Ο Δημήτρης Καρανταλής, Διευθυντής εταιρείας φύλαξης και ερευνών-συνεργάτης ΟΦΚΑΘ, θα συνδράμει στις έρευνες με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Σε σύνδεση μέσω Skype, ο Χρήστος Ράμος, πρόεδρος Ο.Φ.Κ.Α.Θ., μίλησε για τις έρευνες που γίνονται σήμερα με εθελοντές και από τη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του είναι εφοδιασμένη και με υποβρύχιες κάμερες για έρευνες σε πηγάδια.

Στην μεγάλη επιχείρηση παίρνει μέρος και το Silver Alert, που από την πρώτη στιγμή γνωστοποίησε την εξαφάνιση της Άρτεμης Βασίλη.

Παρόντες θα είναι ο ιδιωτικός ερευνητής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης, αλλά και οι δικηγόροι Σταύρος Γεωργίου και Αναστάσιος Ντούγκας.

Όλοι αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα αυτής της μεγάλης έρευνας.

anikolouli.gr

Be the first to comment on "Συναγερμός στην Παιανία για την Άρτεμη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*