Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας στη Βόρεια Εύβοια

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας ως ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους δεκάδες συνανθρώπους μας στη Βόρεια Εύβοια που έμειναν χωρίς στέγη μετά το εφιαλτικό πέρασμα της πύρινης λαίλαπας, συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη ανάγκης και φαρμακευτικό υλικό που θα παραδοθεί στον πληγέντα Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Ήδη, τόσο ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης όσο και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, Μένη Βαμποράκη έχουν έρθει από τη πρώτη στιγμή σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γεώργιο Σταμούλη για τις ελλείψεις και τις ανάγκες που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ανάγκη και κάλεσμα για την προσφορά σε:

Χυμούς (μικρές συσκευασίες)
Ξηρά Τροφή (κριτσίνια, κρουασάν, μπισκότα κ.ό.κ.)
Ισοθερμικές θήκες για μπουκάλια,
Κολλύρια, τεχνητά δάκρυα,
Αναπλαστικές κρέμες για εγκαύματα,
Pulvo,
Betadine.
Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαρκοπούλου (Χρ. Μεθενίτη 7, Μαρκόπουλο), στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου την Παρασκευή 6/8/2021 ώρες 8:00-15:00, το Σάββατο 7/8/2021 ώρες 10:00-14:00 και την Δευτέρα 9/8/2021 ώρες 8:00-15:00.

Σας προσκαλούμε να γίνετε κρίκοι προσφοράς στην ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Be the first to comment on "Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας στη Βόρεια Εύβοια"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*