Ολοκληρώθηκε για 4η συνεχή χρονιά το Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 4η συνεχή χρονιά, το Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του Δήμου Μαρκοπούλου, το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, διοργάνωσαν τη μεγάλη αυτή γιορτή Ποδοσφαίρου, με μοναδικούς πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές της περιοχής μας.

Στο Σχολικό Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος μαθητές από το 1ο, το 2ο, το 3ο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου, καθώς και από το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές, χάρισαν πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι επιδοκίμασαν την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων.

Η ζωντάνια, το αθλητικό πνεύμα και η ομαδικότητα των παιδιών, θύμισαν σε όλους πως σημασία στη ζωή, έχει η διαδρομή κι όχι ο προορισμός, αφού νικητές των αγώνων, στέφθηκαν όλοι!

Όλα τα Σχολεία που πήραν μέρος στο Σχολικό Πρωτάθλημα, έλαβαν Τιμητική Πλακέτα, ενώ όλοι οι μαθητές έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα, για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Be the first to comment on "Ολοκληρώθηκε για 4η συνεχή χρονιά το Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*