Συναυλία με την Ευρυδίκη και τον Ησαΐα Ματιάμπα στο θέατρο Σάρας

O Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) διοργανώνουν και σας προσκαλούν στη συναυλία με την Ευρυδίκη και τον Ησαΐα Ματιάμπα, την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στο ανοιχτό θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Μετά τις επιτυχημένες κοινές εμφανίσεις τους, οι ξεχωριστοί αυτοί καλλιτέχνες, έρχονται έτοιμοι να ταρακουνήσουν τις καλοκαιρινές μας βραδιές, με την αστείρευτη ενέργεια τους και να μας συνεπάρουν σε ένα μουσικό ταξίδι στη δισκογραφία τους, καθώς και με ανατρεπτικές διασκευές της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής!

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τις περιορισμένες προκαθορισμένες θέσεις, λόγω των απαιτούμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Για το λόγο αυτό, η προσέλευση στο χώρο της εκδήλωσης θα πρέπει να γίνει 30 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Η χρήση μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, στο χώρο της εκδήλωσης, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Be the first to comment on "Συναυλία με την Ευρυδίκη και τον Ησαΐα Ματιάμπα στο θέατρο Σάρας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*