Συμμετοχή τμημάτων γυμναστικής του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», στο 17ο Φεστιβάλ «Λαύριο 2017».

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή Τμημάτων Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» του Δήμου Μαρκοπούλου, στο 17ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής «Λαύριο 2017».

Έπειτα από τις αντίστοιχες συμμετοχές στη Γλυφάδα και το Λαγονήσι, τα Τμήματα Γυμναστικής του «Βραυρωνίου», συνέχισαν την παρουσία τους σε αθλητικές διοργανώσεις στην Αττική.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, 18 παιδιά, με προπονητές τον Άκη Κουτζά και τη Φλώρα Ανδρεασάκη, παρουσίασαν το πρόγραμμα «ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ», στο οποίο συνδυάστηκαν με μοναδικό τρόπο, στοιχεία ενόργανης, ακροβατικής και χορού. Την ίδια μέρα, ακολούθησε η παρουσίαση των 12 κοριτσιών με τίτλο «ΛΑΜΠΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ» και προπονήτρια την Αμαλία Κοκκίνου, σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής.

Το 17ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής «Λαύριο 2017», διοργανώθηκε από το Δήμο Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ», σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με μεγάλη συμμετοχή αθλητικών σωματείων και φορέων.

Be the first to comment on "Συμμετοχή τμημάτων γυμναστικής του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», στο 17ο Φεστιβάλ «Λαύριο 2017»."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*