Στον Α.Ο. Μαρκοπούλου η Χριστίνα Κόττα

O Α.Ο. Μαρκοπούλου καλωσορίζει στην ομάδα των Γυναικών/Νεανίδων την Χριστίνα Κόττα (2000), η οποία αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή. Η 18χρονη Λίμπερο, την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ηρακλή Κηφισιάς, ενώ ήταν μέλος της εθνικής ομάδας των Νεανίδων που συμμετείχε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Κ19).

Τα πρώτα λόγια της Χριστίνας Κόττα, ως αθλήτριας του ΑΟ Μαρκοπούλου, ήταν τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος του ΑΟ Μαρκοπούλου. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, τον πρόεδρο και τον Σύλλογο για την επιλογή τους και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να πετύχω τους στόχους της ομάδας και όλοι να μείνουμε ικανοποιημένοι».

Από την πλευρά του, ο προπονητής Κώστας Σωτηρόπουλος, δήλωσε σχετικά με την τελευταία σημαντική προσθήκη της ομάδας των Γυναικών και Νεανίδων:
«Η υποδοχή και η άμυνα αποτελούν κύριο μέλημα για κάθε ομάδα της Α1. Το Μαρκόπουλο βρήκε στο πρόσωπο της Χριστίνας Κόττα, την υποδοχέα και αμυντικό που μπορεί να βοηθήσει στην ομάδα, τόσο των Νεανίδων όσο και των Γυναικών. Με την επιλογή αυτή, πιστεύουμε πως η πορεία της ομάδας θα είναι αρκετά καλύτερη από την περσινή χρονιά.
Ευχόμαστε στην Χριστίνα υγεία, κέφι για δουλειά και πολλές επιτυχίες στη ζωή της!»

Γραφείο Τύπου

Be the first to comment on "Στον Α.Ο. Μαρκοπούλου η Χριστίνα Κόττα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*