Σεμινάριο για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης στη ζωή μας

Σεμινάριο με θεματολογία την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης στη ζωή μας, διοργανώνεται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου, το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 και ώρα 18.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στην οδό Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου 33 (4ος όροφος), στο Μαρκόπουλο.

Η έννοια της αυτοεκτίμησης, περιλαμβάνει τις αντιλήψεις που έχουμε για τον εαυτό μας. Χωρίς να το καταλαβαίνουμε, αυτές οι αντιλήψεις έχουν εδραιωθεί μέσα μας και με το πέρασμα των χρόνων, περικλείουν τα συναισθήματα για τον εαυτό μας. Τι πραγματικά αισθανόμαστε για τον εαυτό μας και πόσο σημαντικό είναι αυτό για τη ζωή μας;

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κ. Χριστίνα Μπογιατζή, ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος, λογοπαθολόγος, υπ. Διδάκτωρ ΕΚΠΑ και Ειδ. Πραγματογνώμονας Πρωτοδικείου Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να απευθύνεται – εργάσιμες ημέρες και ώρες – στη Γραμματεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Συνοχής, Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης Δημοτών και Επιχειρήσεων του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στο τηλ. 22990 20174.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Be the first to comment on "Σεμινάριο για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης στη ζωή μας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*