Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο SANTA RUN στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Παρά το δριμύ ψύχος, το 1ο SANTA RUN στο Δήμο Μαρκοπούλου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 !

Περίπου εκατό (100) συμπολίτες μας, μικροί και μεγάλοι παρέλασαν στο εμπορικό κέντρο της πόλης, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες με το καθιερωμένο κόκκινο σκουφάκι τους αψηφώντας το κρύο και τη βροχή!

Οι Άγιοι Βασίληδες πέρασαν από όλους τους κεντρικούς δρόμους και τα μαγαζιά του στολισμένου Μαρκοπούλου σκορπίζοντας χαμόγελα και ευχές σε ένα άκρως γιορτινό κλίμα, με ηχητική υπόκρουση αγαπημένων χριστουγεννιάτικων μελωδιών!

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού, κα Μένη Βαμποράκη και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου, κος Χρήστος Μπισιώτης συμμετείχαν στην εορταστική παρέλαση δίνοντας το εορταστικό αλλά και αθλητικό παράδειγμα!
Στο τέλος της διαδρομής, όλοι οι συμμετέχοντες στέφθηκαν νικητές κατακτώντας αναμνηστικό μετάλλιο και κέρδισαν την «εύνοια» του Άγιου Βασίλη, στον οποίο έγραψαν το καθιερωμένο γράμμα, ενώ κεράστηκαν νερό, χυμούς και σοκολάτες!

Ευχαριστούμε για την ουσιαστική και πολύτιμη βοήθειά τους, για την διεξαγωγή του 1ου SANTA RUN τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας ΕΠΟΜΕΑ Μαρκοπούλου -Κουβαρά, την Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου και τους εθελοντές του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Μαρκοπούλου – Φίλοι Συνοδοιπόροι.

Βεβαίως, το επόμενο ραντεβού δίνεται για του χρόνου, στο 2ο SANTA RUN – 2020, ευχόμαστε με σύμμαχο τον καλό καιρό!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

Be the first to comment on "Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο SANTA RUN στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*