Πρωταγωνιστές οι μαθητές στα «Σχολικά Πρωταθλήματα 2017»

Πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν για 5η συνεχή χρονιά οι μαθητές, που συμμετείχαν στα «Σχολικά Πρωταθλήματα 2017», που ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Η μεγάλη αυτή Γιορτή του Σχολικού Αθλητισμού, διοργανώθηκε από τον Δήμο Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

Την Παρασκευή, 12 Μαϊου 2017 το Δημοτικό Στάδιο της πόλης φιλοξένησε το Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή του 1ου, 3ου, 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου και του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη και υπεύθυνο γυμναστή τον κ. Άκη Κουτζά.

Αντίστοιχα, την Κυριακή, 14 Μαϊου 2017, το Κλειστό Γυμναστήριο του Σταδίου Μαρκοπούλου, υποδέχτηκε τις τέσσερεις (4) ομάδες πετοσφαίρισης του 1ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, στο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης και υπεύθυνη γυμνάστρια την κ. Φανή Σπανού.

Τόσο οι «εκκολαπτόμενοι» ποδοσφαιριστές, όσο και οι μικρές «βολεϊμπολίστριες», κατέπληξαν τους θεατές με το πάθος, την αντοχή, την τεχνική τους και ιδιαίτερα το ομαδικό πνεύμα, που επέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας επάξια τις επευφημίες και το χειροκρότημα!

Be the first to comment on "Πρωταγωνιστές οι μαθητές στα «Σχολικά Πρωταθλήματα 2017»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*