Πρόσκληση Erasmus day στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου

Οι Erasmus Days πραγματοποιούνται για έβδομη χρονιά, φέτος για μια ολόκληρη εβδομάδα, από τις 9 έως τις 14 Οκτωβρίου 2023 και αποτελούν ευκαιρία προβολής των προγραμμάτων που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Erasmus+ και των αποτελεσμάτων των σχεδίων δράσης. Το 2022 διοργανώθηκαν περισσότερες από 6.295 εκδηλώσεις σε πάνω από 58 χώρες και στη χώρα μας 272 αντίστοιχα από φορείς που υλοποίησαν σχέδια στους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης.Το 1ο Δημοτικό Μαρκοπούλου ανοίγει τις πόρτες του και παίρνει μέρος σε αυτόν τον ευρωπαϊκό εορτασμό για να παρουσιάσει τα οφέλη από το πρόγραμμα Erasmus που εκπονήθηκε την περσινή χρονιά. Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα καταθέσουν τις εμπειρίες τους και τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σε ένα εγκεκριμένο σχέδιο erasmus.
Παράλληλα θα ανακοινωθεί το νέο σχέδιο δράσης, οι στόχοι του, οι προοπτικές του και όλες οι λεπτομέρειες που θα το πλαισιώσουν.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών και στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Μαρκοπούλου και ώρα 10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. (10 π.μ. – 11.30 π.μ. για το ευρύ κοινό και 11.30 π.μ. – 1.00 μ.μ. για τους μαθητές του σχολείου).

Περιλαμβάνει θεατρικά,μουσικά σκετς, αθλητικές εκδηλώσεις, παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού με στόχο την προβολή των ευρωπαϊκών,Ολυμπιακών αξιών.
Erasmus Days 2023
«6 ημέρες για να λάμψει η Ευρώπη!»
Εκ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου

Be the first to comment on "Πρόσκληση Erasmus day στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*