Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2022 στον Δήμο Μαρκοπούλου

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης και το Δημοτικό Συμβούλιο, σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, τις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, την Παρασκευή 28-10-2022.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ:

Πανηγυρική Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου, στις 9.45 π.μ.

Τελετή στο Μνημείο Ηρώων της πόλης.

Παρέλαση των Σχολείων και των Συλλόγων του Δήμου Μαρκοπούλου, κατά μήκος της λεωφόρου Σουνίου. Σημειώνεται ότι ως σημείο εκκίνησης της παρέλασης έχει οριστεί η συμβολή στο φανάρι της Λ. Σουνίου με την οδό Γ. Μεθενίτη (πλησίον συνεργείο «Τρεμουλιάρη»).

Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσει απονομή Τιμητικών Επαίνων, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «ΑΡΤΕΜΙΣ», σε όλες και όλους τους Μαθητές του Δήμου Μαρκόπουλου που εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και στους Αθλητές, που κατέκτησαν – σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο – χρυσό, αργυρό ή χάλκινο μετάλλιο σε πανελλήνια, βαλκανική, ευρωπαϊκή ή παγκόσμια διοργάνωση.

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον δάσκαλο Σπυρίδωνα Δαμ. Γέγο, για την πολύχρονη και καθοριστική συμβολή του στην Εκπαίδευση πολλών γενεών Συμπολιτών μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Be the first to comment on "Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2022 στον Δήμο Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*