Απαράδεκτη και ντροπιαστική η εικόνα του πεζόδρομου στην Αγία Μαρίνα

Στη μέση της τουριστικής περιόδου, κι ενώ υποτίθεται ότι όλα λειτουργούν τουλάχιστον σε ανεκτό επίπεδο αφού χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται τον τόπο μας, γινόμαστε δέκτες δεκάδων παραπόνων καθημερινά για μια σειρά κακοτεχνιών και παραλείψεων που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους δημότες μέσα στο καλοκαίρι, όπως για παράδειγμα ο περίφημος πεζόδρομος στην Αγία Μαρίνα που έχει καταντήσει ένα σύγχρονο “γεφύρι της Άρτας”.

Κι εκείνο τουλάχιστον “ολημερίς το χτίζανε, τη νύχτα γκρεμιζόταν”, είχαν και μια δικαιολογία. Εδώ είμαστε περίεργοι να ακούσουμε ποια θα είναι δικαιολογία που θα τολμήσουν να προφέρουν τη στιγμή που θα γίνει το ατύχημα. Γιατί μόνο από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει θύματα ακόμα. Εδώ και μήνες ο πεζόδρομος παραμένει σε κακό χάλι δυσφημίζοντας τον δήμο και ολόκληρη την περιοχή μας στο κορύφωμα της τουριστικής περιόδου λόγω της απαράδεκτης ολιγωρίας, αμέλειας και αδιαφορίας των δημοτικών αρχών για την ολοκλήρωση του.

Ελπίζουμε κι ευχόμαστε μόνο να μην συμβεί το απευκταίο, διότι τότε δεν θα είμαστε απλώς δεικτικοί αλλά καταγγελτικοί αφού υπάρχουν προσωπικές ευθύνες με ονοματεπώνυμο για αυτό το χάλι.

Καλά τα ταξιδάκια στη Βουλγαρία, καλή αλλαγή παραστάσεων σε πιο δροσερά κλίματα, αλλά καλό θα ήταν να ταξιδέψετε και μέχρι το κοντινό και πολύ δικό μας Πόρτο Ράφτη κύριε Δήμαρχε. Να είστε σίγουρος πως μόλις αντικρύσετε τους κινδύνους που ελλοχεύουν τους περαστικούς από τον εγκαταλελειμμένο πεζόδρομο κι από τους ανεύθυνους οδηγούς που θεωρούν τον δρόμο σαν πίστα φόρμουλας, τότε θα συνειδητοποιήσετε τις βαριές ευθύνες που σας αναλογούν και θα σπεύσετε να διορθώσετε την κατάσταση πριν συμβεί κάτι κακό και σας εγκαλέσει ο φυσικός σας δικαστής.

1 Comment on "Απαράδεκτη και ντροπιαστική η εικόνα του πεζόδρομου στην Αγία Μαρίνα"

  1. Κυριάκος Γρηγοριάδης | 20 Ιουλίου 2016 at 06:11 | Απάντηση

    Πρόκειται για μία εργασία που δεν απαιτεί περισσότερες από 20 ημέρες, ενώ στην περίπτωσή μας έχουν περάσει μήνες και μήνες. Συμπτωματικά στο διάστημα αυτό δεν έχει γίνει κάποιο ατύχημα με τα αυτοκίνητα και τους πεζούς, ή με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τις άθλιες ταινίες οριοθέτησης. Όσο για την επιλογή των υλικών και των διαδικασιών αποκατάστασης, σε 2 – 3 χρόνια, πάλι στην ίδια κατάσταση θα βρεθούμε.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*