Γεμάτη διδακτικά και αλληγορικά μηνύματα η Παράσταση που παρουσίασε το Θέατρο «Περίακτοι»

Η θεατρική Παράσταση «Η Φιλοσοφική Λίθος», που παρουσιάστηκε από την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ, την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019 στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, εξέπληξε το κοινό όλων των ηλικιών, με τα σπουδαία νοήματα που μετέφερε με τον πιο έντεχνο τρόπο!

Η υψηλή αισθητική που διακρίνει πάντα τα έργα του Θεάτρου ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ, ήταν για άλλη μια φορά πρόδηλη στην παράσταση που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής. Ως εραστές της αληθινής τέχνης και λάτρεις της πλούσιας ψυχαγωγίας, όπως πάντα, οι ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ, μας κοινώνησαν, για ακόμη μια φορά, την ομορφιά της Υποκριτικής, με ένα μεστό ακροθέαμα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους Ηθοποιούς, Αντωνία Μάνδυλα, Αντωνία Πίντζου, Μάνια Σπαθή, Καλυψώ Συλλελόγλου και Θανάση Τσόδουλο, για τις καταπληκτικές υποκριτικές ερμηνείες τους, στον πάντα ευρηματικό και εμπνευσμένο Σκηνοθέτη, Σπύρο Κολιαβασίλη, ο οποίος είχε επιμεληθεί επίσης τα σκηνικά και τα κουστούμια, καθώς και στην Ράνια Αντύπα, για τα Εικαστικά του Σκηνικού και τις εντυπωσιακές μάσκες!

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους μικρούς και μεγαλύτερους θεατές, οι οποίοι προσέφεραν ανιδιοτελώς, τρόφιμα και φάρμακα για τις ανάγκες των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Be the first to comment on "Γεμάτη διδακτικά και αλληγορικά μηνύματα η Παράσταση που παρουσίασε το Θέατρο «Περίακτοι»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*