Παιδική θεατρική παράσταση «Στα ίχνη του θησαυρού των θησαυρών»

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν, την Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018 και ώρα 9:00 το βράδυ, στην παιδική θεατρική παράσταση «Στα ίχνη του θησαυρού των θησαυρών», από την καλλιτεχνική ομάδα «Κάλτσες Ριγέ» στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

«200 περίπου χρόνια προτού το πρώτο ατµόπλοιο οργώσει τις θάλασσες του κόσµου, ζούσε ένας σπουδαίος καπετάνιος που οι θαλασσινοί τον έλεγαν ο Πειρατής των Επτά Θαλασσών. Αυτός, ο φοβερός πειρατής είχε βάλει σκοπό της ζωής του να ανακαλύψει τον πολυτιμότερο θησαυρό από όλους τους θησαυρούς της Γης.. Χρόνια πολλά ταξίδεψε στις θάλασσες του κόσμου και, τελικά, τον βρήκε.. Αλλά, μαζί του δεν τον πήρε.. Τον άφησε εκεί θαμµένο.. Κι έφτιαξε, έναν χάρτη που άφησε στους γιους του κληρονομιά προτού σαλπάρει για τελευταία φορά.. Άραγε, θα τα καταφέρουν; Θα πάρουν στα χέρια τους τον Θησαυρό των Θησαυρών; Βίρα τις άγκυρες, λοιπόν…! »

Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Κυριάκου Μούρτζη.

Συντελεστές:
Σενάριο – Σκηνικά – Κοστούμια: «Κάλτσες Ριγέ»
Σκηνοθεσία: Νίκος Τσεργάς
Μουσική: Νίκος Σάτλας
Επιμέλεια ήχου: Αθανασόπουλος Ν.

Παίζουν:
Ανδρικοπούλου Μ., Κυρίου Μ., Χαραλαμπίδη Λ, Σάτλας Χ., Χατζηδημητρίου Μ.

Είσοδος Ελεύθερη

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας & φαρμάκων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

Be the first to comment on "Παιδική θεατρική παράσταση «Στα ίχνη του θησαυρού των θησαυρών»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*