Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Εθνών

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση υπερπήδησης εμποδίων πέντε αστέρων, CSIO5*-W, που έχει αναλάβει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αφού περιλαμβάνει τον σπουδαιότερο τελικό αγώνα Κυπέλλου Εθνών μέσα στο 2019 για την Europe Division 2, το LONGINES FEI Jumping Nations Cup Division 2 Final.

Εκτός από τον τελικό του κυπέλλου εθνών, όπου θα πάρουν μέρος 9 κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες μαζί με την Ελληνική, και τα υπόλοιπα αγωνίσματα του CSIO5*-W, θα διεξαχθούν ακόμη δύο διεθνείς αγώνες, το CSI2* και το PremiuMares CSIYH1* για νεολέκτους ίππους. Στον αγώνα CSIO5*-W οι ομάδες διεκδικούν την πρόκριση τους για τον Παγκόσμιο Τελικό του Κυπέλλου Εθνών και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΤΟΚΥΟ 2020, ενώ σε ατομικό επίπεδο οι ιππείς διεκδικούν βαθμολογία για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την παγκόσμια κατάταξη LONGINES Ranking.

Τα σημαντικότερα αγωνίσματα του τετραημέρου, τα οποία θα μεταδοθούν και απευθείας από τον χορηγό επικοινωνίας της διοργάνωσης, την Cosmote TV, είναι το Longines Grand Prix την Παρασκευή, 26/7 στις 18.30 και το Longines Τελικός Κυπέλλου Εθνών την Κυριακή, 28/7 στις 17.00. Τα υπόλοιπα αγωνίσματα του τετραημέρου θα μεταδοθούν σε live streaming από το κανάλι της ΕΟΙ στο youtube.

Όλοι όσοι επισκεφτούν το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας αυτό το τετραήμερο, θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά το υπέροχο και θεαματικό άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων, τους ξένους και Έλληνες ιππείς και τα άλογά τους, αλλά και να διασκεδάσουν με τις πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο των αγώνων. Θα λειτουργήσει μια ιδιαίτερη παιδική φάρμα με σπάνια ζωάκια, θα υπάρχουν αλογάκια για τα παιδιά και «Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης» για τους μικρούς φίλους του αθλήματος.

Η είσοδος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας είναι ελεύθερη, ενώ η νέα ιστοσελίδα της διοργάνωσης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μεγάλο αγώνα είναι το www.athenscsi.gr.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

tovima.gr

Be the first to comment on "Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Εθνών"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*