Ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος των Summer Camps

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, η πρώτη (1η) περίοδος, των Καλοκαιρινών Αθλητικών & Πολιτιστικών Ενασχολήσεων για τα παιδιά.

Το Πρόγραμμα διοργανώνεται για έβδομη (7η) συνεχή χρονιά από τον Δήμο Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου.

Στην πρώτη περίοδο συμμετείχαν 115 παιδιά δημοτών, ηλικίας έξι (6) έως δεκαπέντε (15) ετών.

Τα παιδιά απασχολήθηκαν –υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου εκπαιδευτικού Προσωπικού– με ατομικές και ομαδικές αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως Ενόργανη Γυμναστική, Μπάσκετ, Ρυθμική Γυμναστική, Ποδόσφαιρο, Μπάντμινγκτον, Βόλεϊ, Παραδοσιακούς Χορούς, Στίβο, Χάντμπολ, Εικαστικά, Μουσική κ.ά.

Στο πρώτο δεκαήμερο των Πολιτιστικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων, για φέτος, οι μικροί συμμετέχοντες, ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με την Ανακύκλωση και τα οφέλη της, καθώς και με το θέμα σωστής και υγιεινής διατροφής!

Συγκεκριμένα, εκτός από διαγωνισμό Ζωγραφικής και δημιουργία Κολάζ με θέμα την Ανακύκλωση, τα παιδιά κατασκεύασαν παιχνίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ μελέτησαν την μουσειοσκευή του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, για την διατροφή στην Αρχαία Ελλάδα, την διατροφική πυραμίδα και κατασκεύασαν την αγαπημένη σε όλα τα παιδιά, πλαστελίνη από ζυμάρι!

Ήδη έχει ξεκινήσει η δεύτερη περίοδος του Camp, με την συμμετοχή 125 νέων παιδιών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι δημότες!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Be the first to comment on "Ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος των Summer Camps"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*