ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τους σεισμόπληκτους

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ενώνει τις δυνάμεις του με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, την Περιφέρεια Αττικής και όλους τους Δήμους της χώρας, με σκοπό να συγκεντρωθεί ανθρωπιστική βοήθεια για τους χιλιάδες συνανθρώπους μας, που χτυπήθηκαν αλύπητα από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9, την Παρασκευή 10 και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, από τις 8 το πρωί, έως τις 4 το απόγευμα, σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα της χώρας.

Συγκεκριμένα για τον Δήμο Μαρκοπούλου, η συλλογή ανθρωπιστικής βοηθείας θα πραγματοποιείται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στην οδό Παπαδημητρίου 33, στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας (ισόγειο), από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Επίσης, ο κόσμος μπορεί να αφήσει την προσφορά του και στο Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής, στην Πλατεία Νερού, στην Καλλιθέα.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:

Χειμερινά ρούχα (για ενήλικες & παιδιά), Παλτά – Μπουφάν, Αδιάβροχα, Μπότες – Γαλότσες, Μπλούζες, Παντελόνια, Γάντια, Κασκόλ, Σκουφάκια, Κάλτσες, Εσώρουχα.
Σκηνές, Κρεβάτια, Στρώματα (για σκηνές), Κουβέρτες (μη χρησιμοποιημένες), Υπνόσακοι, Σόμπες υγραερίου, Θερμάστρες, Θερμός, Φανάρια χειρός, Powerbank, Γεννήτριες.
Τρόφιμα Μακράς Διάρκειας – Κονσέρβες, Παιδικές τροφές,
Πάνες, Προϊόντα Υγιεινής & Καθαριότητας, Σερβιέτες.
Αποστειρωμένες γάζες και επίδεσμοι, Αιμοστατικοί επίδεσμοι, Ελαστικοί επίδεσμοι, Φλεβοκαθετήρες, Σύριγγες με βελόνες, Θερμοστατικές κουβέρτες, Παυσίπονα

Be the first to comment on "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τους σεισμόπληκτους"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*