Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Τρεις μαχαιριές στον λαιμό και δεκάδες αμυντικά τραύματα στα χέρια της 17χρονης

Η 51χρονη βρέθηκε νεκρή δίπλα στην κόρη της, με τραύματα στα χέρια, στο στήθος και ένα βαθύ τραύμα στον λαιμό. Για περισσότερο από μισή ώρα προσπαθούσε να βγει από το υπόγειο, όπου τον είχε κλειδώσει η σύζυγός του ο πατέρας της οικογένειας. Τι έδειξε η αυτοψία στον χώρο όπου σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Συμβατή η σκηνή του εγκλήματος σύμφωνα με την ιατροδικαστή που έκανε την αυτοψία στον χώρο με την πεποίθηση των Αρχών ότι η 51χρονη μητέρα σκότωσε την κόρη της και αυτοκτόνησε ύστερα από έντονη λογομαχία αλλά και πάλη.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν να προσπάθησε η άτυχη 17χρονη να αποτρέψει την μάνα της να αυτοκτονήσει και εκεί να εκτυλίχθηκε η πάλη, αφού οι κηλίδες αίματος ξεκινούν μέσα από το σπίτι όπως και κάποια ματωμένα μαχαίρια και καταλήγει στην αυλή όπου βρέθηκαν νεκρές και μέσα σε μία λίμνη αίματος κόρη και μάνα με το μαχαίρι δίπλα της, από τον δύστυχο πατέρα της οικογένειας που τις βρήκε σε αυτή την κατάσταση.

Η απίστευτη αυτή οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε μεζονέτα που έμενε η τριμελής οικογένεια, επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας 13, στο Μαρκόπουλο.

Είχε προηγηθεί ένταση στο σπίτι μεταξύ της 51χρονης μητέρας της οικογένειας η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, με την 17 κόρη της. Κάποια στιγμή, ο πατέρας της οικογένειας και μεγαλοστέλεχος τουριστικού και ταξιδιωτικού γραφείου, κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάποιες εργασίες.

Τότε, σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα του τον κλείδωσε μέσα, ανέβηκε πάνω και εκείνος στη συνέχεια άκουσε έντονη λογομαχία από το σπίτι και την αυλή, με πρωταγωνιστές την ίδια και την κόρη της.

Επί μισή ώρα προσπαθούσε να σπάσει την πόρτα για να βγει έξω, χρησιμοποιώντας ό,τι εργαλείο έβρισκε μπροστά του, μέχρι που μάτωσε τα χέρια του από την προσπάθεια και κατάφερε να απελευθερωθεί… Όμως ήδη η ησυχία που ξαφνικά επικρατούσε προμήνυε την φρικτή εικόνα που αντίκρισε μπροστά του και σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία.

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και ιατροδικαστής μετέβησαν στο σημείο και από την σκηνή του εγκλήματος κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η 51χρονη σκότωσε την 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε.

Η 17χρονη έφερε τρία βαθιά τραύματα στον λαιμό από μαχαίρι και πλήθος αμυντικών τραυμάτων στα χέρια, στην προσπάθειά της ίσως να αποτρέψει την μητέρα της να αυτοκτονήσει, αλλά και στην προσπάθεια να προστατευτεί η ίδια από την μανιώδη χτυπήματα που δέχτηκε με το κουζινομάχαιρο από την ίδια της την μάνα…

Εκείνη βλέποντας φαίνεται την κατάληξη του παιδιού της από τα χέρια της, έπληξε τον εαυτό της στα χέρια, στο στήθος και τέλος με ένα βαθύ τραύμα στον λαιμό και δίπλα της βρέθηκε το ματωμένο μαχαίρι…

Από την έρευνα της Αστυνομίας προκύπτει πως η συνταξιούχος υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και οι τσακωμοί άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας στο σπίτι ήταν έντονοι και συχνοί, ενώ μέσα στο σπίτι βρέθηκε πλήθος ψυχοφαρμάκων. Εξετάζεται η πιθανότητα να είχε πάψει, να λαμβάνει την αγωγή της.

Θοδωρης Παναγιωτιδης – news247.gr

Be the first to comment on "Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Τρεις μαχαιριές στον λαιμό και δεκάδες αμυντικά τραύματα στα χέρια της 17χρονης"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*