Οι μικροί πρωταγωνιστές στις παιδικές γιορτές των Βρεφονηπιακών Σταθμών

Οι μικροί πρωταγωνιστές στις παιδικές γιορτές των Βρεφονηπιακών Σταθμών Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη, μας «μίλησαν» για την πολιτιστική μας κληρονομιά, τα παλιά επαγγέλματα, αλλά και την χαρά της προσφοράς!

Με πολλά παιδικά χαμόγελα έπεσε και φέτος η αυλαία, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη. Οι μικροί πρωταγωνιστές, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, προσφέροντας ένα απολαυστικό θέαμα σε γονείς, συγγενείς, φίλους και φυσικά στις δασκάλες τους, που τους χειροκρότησαν με περηφάνια.

Οι παραστάσεις του Βρεφονηπιακού Σταθμού Μαρκοπούλου, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 16 Ιουνίου και την Παρασκευή, 17 Ιουνίου. Η πρώτη γιορτή, ήταν ένα αφιέρωμα στα παλιά επαγγέλματα, για να τα θυμηθούν οι παλιοί και να τα μάθουν οι μικροί, ενώ η δεύτερη γιορτή, είχε θέμα ένα υπέροχο, σύγχρονο παραμύθι, που μιλά για την χαρά της προσφοράς, μέσα από την ιστορία μιας γενναιόδωρης «παπλωματού» και ενός άπληστου βασιλειά.

Οι παραστάσεις του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πόρτο Ράφτη, έγιναν αντίστοιχα την Τετάρτη, 22 Ιουνίου και την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, με θέμα την πολιτιστική μας κληρονομιά. Τα παιδιά, μέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι στον χρόνο, μας «προκάλεσαν» να δούμε πόσο καλά θυμόμαστε τις πολιτιστικές μας ρίζες.

Σε όλα τα παιδιά και των δύο Βρεφονηπιακών Σταθμών, δόθηκαν ως δώρο φωτογραφικά άλμπουμ, με φωτογραφίες από όλη την σχολική χρονιά, καθώς και ένα παραμύθι από την κα Άννα Λαΐτσα, προσφορά του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος».

porto-rafti2

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» κος Νίκος Ορφανός, δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσουν να καταβάλλονται προσπάθειες, με αμείωτο ρυθμό, για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ήδη, έχουν εξοπλιστεί και οι δύο Βρεφονηπιακοί Σταθμοί με καινούρια παιχνίδια (τραμπάλες και τούνελ), ενώ κατά τη διάρκεια της επόμενης σχολικής χρονιάς, θα φροντίσουμε για την προμήθεια κι άλλων παιχνιδιών. Ευχαρίστησε για μια ακόμη χρονιά τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους, ένα ξέγνοιαστο και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

 porto-rafti1

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Be the first to comment on "Οι μικροί πρωταγωνιστές στις παιδικές γιορτές των Βρεφονηπιακών Σταθμών"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*