Οι Imam Baildi στην Πλαζ Αυλακίου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 και ώρα 9:30 το βράδυ, να απολαύσετε τους Imam Baildi, στην Δημοτική Πλαζ Αυλακίου.

Οι Imam Baildi, ένας συνδυασμός μουσικών γεύσεων, που φέρνουν κοντά το παλιό με το καινούριο και την Ελλάδα με τον κόσμο, με εφόδιο τη σκηνική τους παρουσία και τα κομμάτια που αγαπάει ο κόσμος, θα μας χαρίσουν μια εκρηκτική συναυλία δίπλα στην θάλασσα!

Με τα τραγούδια τους, η ατμόσφαιρα του παλιού ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, συναντά την σύγχρονη παραγωγή και ενορχήστρωση.

Το αγαπημένο μας συγκρότημα είχε έναν γεμάτο και δημιουργικό χειμώνα: Κυκλοφόρησε ένα live album, που έγινε ανάρπαστο σε όλη την Ελλάδα και ανέβηκε απευθείας στην πρώτη θέση των πωλήσεων στα i-tunes. Έκανε την πιο επιτυχημένη μέχρι στιγμής περιοδεία σε 20 πόλεις της Ευρώπης και τις sold – out αθηναϊκές βραδιές στο Passport Κεραμεικός. Κυκλοφόρησε το πρώτο solo album της τραγουδίστριάς τους, Ρένας Μόρφη, με τον τίτλο Σούλη Ανατολή, σε παραγωγή Imam Baildi.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε!

plaz aulaki imam baildi

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Be the first to comment on "Οι Imam Baildi στην Πλαζ Αυλακίου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*