Οι ελληνικές ιπποδρομίες επιστρέφουν στο Μαρκόπουλο

Σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου, στις 13.00 ξεκινούν και πάλι στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας οι ελληνικές ιπποδρομίες με 7 συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Η ιπποδρομιακή ημέρα της εβδομάδας θα είναι πλέον η Κυριακή ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, θα διατίθεται δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου. Τα δρομολόγια από τον σταθμό Κορωπίου προς τον Ιππόδρομο θα πραγματοποιηθούν στις 12.20, 13.30 και 15.40 ενώ τα δρομολόγια από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα πραγματοποιηθούν στις 13.00, 15.30 και 16.40.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 11.30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

Το νέο πάντοκ μπροστά από τις εξέδρες και η μεγάλη εξωτερική οθόνη θα προσφέρουν μια ξεχωριστή ιπποδρομιακή εμπειρία στους θεατές, ενώ το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας να απολαύσετε το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Be the first to comment on "Οι ελληνικές ιπποδρομίες επιστρέφουν στο Μαρκόπουλο"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*