Ο ΓΣ Κορωπίου πρωταθλητής της Τοπικής κατηγορίας Γυναικών

Κατάκτηση του Πρωταθλήματος Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. και επιστροφή στη Β΄Εθνική για το Γυναικείο Τμήμα Volleyball του Συλλόγου μας μετά από πέντε αγωνιστικές περιόδους.
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως επρόκειτο για το πλέον ανταγωνιστικό τα τελευταία χρόνια πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Με συνολική συγκομιδή 51 βαθμών και 17 νίκες σε 22 παιχνίδια η ομάδα μας κατέκτησε την κορυφή πανάξια μιας και στην πλειοψηφία των αγωνιστικών υποχρεώσεων διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μία αγωνιστική χρονιά η οποία ξεκίνησε στα τέλη Αυγούστου 2018 και ολοκληρώθηκε την 1η Απριλίου του 2019 με το αποτέλεσμα να είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Επειδή αυτή η επιτυχία μόνο τυχαία δεν ήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας οφείλει να ευχαριστήσει τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

Αρχής γενομένης απο τον Πρόεδρο Κο Αλεξίου Γεώργιο ο οποίος ειναι δίπλα στην ομάδα, πρόθυμος πάντα να βοηθήσει σε δυσκολίες που μπορούν να προκύψουν σε διάφορους τομείς μέσα στη χρονιά, τον Team Manager, Ζώη Διονύση, την ψυχή του τμήματος, ο οποίος είναι πάντοτε παρών και έτοιμος να αντιμετωπίσει και να δώσει λύση σε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται αλλά και να διευθετήσει άμεσα τις όποιες εκκρεμότητες προκύπτουν.

Η φυσική και όχι μόνο παρουσία του κ. Ζώη είναι αυτή που εξελίσσει το τμήμα τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια το προπονητικό Stuff αποτελούμενο από τον Α’ Προπονητή
κ. Γιαμαλή Δημήτρη και Β’ Προπονητή τον
κ. Ανδρικόπουλο Δημήτρη.

Η έλευση του Coach σηματοδότησε ένα νέο ξεκίνημα για το τμήμα Volleyball του συλλόγου με οργάνωση των Ακαδημιών μας και την επιτυχία της ανόδου του γυναικείου τμήματος στη Β΄ Εθνική.
Τους φυσικοθεραπευτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε, τον κ Λεβαντή Κωνσταντίνο, τον κ. Ηλιάδη Σωκράτη και την κα Βαγγελή Φωτεινή οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στάθηκαν δίπλα στις αθλήτριές μας και μπόρεσαν στα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε να παρέχουν υψηλότατες υπηρεσίες περίθαλψης και ταχείας αποκατάστασης.

Τις πρωταγωνίστριες αθλήτριές μας:
Μαρία Φούτζηλα, Δέσποινα Ρόκκου, Παναγιώτα Ζήση, Κατερίνα Πολύζου, Αννα Λάζαρη, Δώρα Αγγελή, Ελένη Μπασιαδάκη, Σοφία Δαρεμά, Κατερίνα Τράκα, Γεωργία Μπορονικόλα, Στέλλα Μπασιαδάκη, Σοφία Αποστόλου, Ευάννα Μπαγλατζή, Θάλεια Νομικού και Αλεξία Στάθη.

Κορίτσια σας ευχαριστούμε, μας κάνατε όλους χαρούμενους.
Αν και η ομάδα παρουσιάστηκε με πλήρη σύνθεση σε μόλις τρία από τα 22 παιχνίδια (1η,2η και 22η αγωνιστική) καταφέρατε να αγωνίζεστε η μία για την άλλη και όλες για το καλό της ομάδας.

Τους χορηγούς του τμήματος Volleyball οι οποίοι υπό δύσκολες οικονομικά συγκυρίες πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθειά μας. Τη Δημοτική αρχή του τόπου μας με προεξέχοντα το Δήμαρχο κ.Κιούση Δημήτριο. Η στήριξη στο τμήμα του Volleyball με την παροχή των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Την κα. Μιχαιρίνα Δήμητρα Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής για την άδεια χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου, για προπονήσεις και αγώνες Volleyball και τον κο. Κορωνιά Αντώνιο Πρόεδρο του «Σφηττού» για την άδεια χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου «Γ.Σ. Παπασιδέρης» και του Δημοτικού Γυμναστηρίου στο οποίο εκγυμναζόταν η ομάδα μας, βοήθησαν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου μας.

Τέλος, αλλά πρώτα στη συνείδηση όλων μας, να ευχαριστήσουμε όλα αυτά τα παιδιά που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια και συμμετέχουν σε προπονήσεις και αγώνες του συλλόγου μας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αλλά και ακολουθούν την ομάδα μας στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.
Η αγωνιστική χρονιά θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες με την Απονομή Κυπέλλου Πρωταθλήτριας Ομάδας απο την ΕΣΠΑΑΑ και τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης.
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το ΔΣ του ΓΣ Κορωπίου.

Be the first to comment on "Ο ΓΣ Κορωπίου πρωταθλητής της Τοπικής κατηγορίας Γυναικών"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*