Μήνυμα Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη

θέλω να ευχαριστήσω από καρδίας τους χιλιάδες συμπολιτών μας, που με την καθαρή ψήφο τους, πιστοποίησαν το συνεχιζόμενο κοινό μας όραμα, για μια Κοινωνία Προοπτικής στον τόπο μας.

Με το συντριπτικό ποσοστό της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας, να «σκαρφαλώνει» στο 58,31%, από την πρώτη κιόλας Κυριακή, εκλαμβάνουμε και ένα δεύτερο χρήσιμο μήνυμα: δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Σηκώνουμε τα μανίκια ξανά από σήμερα κιόλας!

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους πολυτίμους συνεργάτες μου – καθένα και καθεμία ξεχωριστά, για τον έντιμο προεκλογικό τους αγώνα και ξεκινάμε, από σήμερα κιόλας, με στρατηγική, σχεδιασμό και πρόγραμμα, να συνεχίσουμε – χωρίς πολλά λόγια – το έργο που έχουμε δεσμευτεί να υλοποιήσουμε, με γνώμονα όλους τους δημότες μας!

Συγχαίρουμε επίσης τις τρεις νέες δημοτικές παρατάξεις, που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας. Τους ευχόμαστε καλή θητεία, δύναμη, αλλά και υπομονή, γιατί η ενασχόληση με τα κοινά είναι αγώνας διαρκείας.

Στη νέα αυτή 5ετία προοπτικής για τον τόπο μας, δεν περισσεύει κανείς!

Η πόρτα του γραφείου μου, θα συνεχίζει να είναι πάντα ανοιχτή σε όλες και σε όλους. Το τηλέφωνό μου και τα τηλέφωνα των συνεργατών μου είναι πάντα διαθέσιμα. Όλοι μαζί, χτίζουμε το μέλλον που αξίζει ο Δήμος μας!

Συνεχίζουμε!
Ο Δήμαρχος
Μαρκοπούλου Μεσογαίας
Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης

Be the first to comment on "Μήνυμα Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*