Μη λειτουργία συγκεκριμένων δημοτικών υπηρεσιών και σχολικών μονάδων στο Πόρτο Ράφτη την Παρασκευή 18-2-2022

Έπειτα από την ενημέρωση του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.), για την προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης όλου του κέντρου του Πόρτο Ράφτη, την Παρασκευή 18-2-2022 και ώρες 8.00 π.μ. με 5.00 μ.μ., σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα αυτή, δεν θα λειτουργήσουν τα γραφεία της Υπηρεσίας Ύδρευσης, το Ταμείο του Δήμου στο Πόρτο Ράφτη και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Επίσης, λόγω των ανωτέρω έκτακτων συνθηκών, σύμφωνα με την 59/2022 σχετική απόφαση του Δημάρχου, δεν θα λειτουργήσουν το 2ο, 3ο και 4ο Νηπιαγωγείο Πόρτο Ράφτη, καθώς και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη.

Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. υπενθυμίζει ως απαραίτητο μέτρο ασφάλειας από τους πολίτες: «να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση».

Για την πληροφόρηση σχετικά με τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ A.E. (deddie.gr).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Be the first to comment on "Μη λειτουργία συγκεκριμένων δημοτικών υπηρεσιών και σχολικών μονάδων στο Πόρτο Ράφτη την Παρασκευή 18-2-2022"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*