Μεγάλες επιτυχίες για τον ΑΟΜ στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JU JITSU

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JU JITSU 2018 όλων των κατηγοριών στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΤΙΣ 20 και 21 για τους αθλητές άνω των 15 ετών και 27 και 28 Ιανουαρίου για τους αθλητές κάτω των 15 ετών. Στο πρωτάθλημα αυτό έλαβαν μέρος αθλητές από το τμήμα αυτοάμυνας και Ju jitsu του ΑΟΜ, όπου συνεργάζεται με τον πρωταθλητή σύλλογο Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟ.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι οι εξής :
Μάλλη Αθηνά 2η θέση στην κατηγορία fighting system -18 -52 kg και 3η θέση στην κατηγορία Ne Waza System -18 -52.
Κυρίδης Αλέξανδρος 2η θέση στην κατηγορία Duo Mix -15, 3η θέση στο ne waza system -15 -41kg και 3η θέση fighting system -15 -41 kg.
Μπαλιούσης Ευάγγελος 3η θέση στην κατηγορία Duo Men -12
Δανίλης Σταμάτης 3η θέση στην κατηγορία Duo Men -12

Επίσης την αγωνιστική ομάδα πλαισίωσαν με εξαιρετικές επιδόσεις και πλασσαρίσματα στις θέσεις 4 ως 7 οι αθλητές Κολιαβασίλης Γιάννης, Χαντζής Άγγελος, Δανίλη Όλγα, Στάμου Λευτέρης και Πολίτης Βασίλης.

Η αθλήτρια Μάλλη Αθηνά θα συμμετάσχει με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu που θα γίνει στις 2,3,4 Μαρτίου 2018 στο ABU DHABI και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τέλη Οκτωβρίου στην Ιταλία.

Ο αθλητής Κυρίδης Αλέξανδρος θα συμμετάσχει με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο -15 και οι αθλητές Δανίλης Σταμάτης και Μπαλιούσης Βαγγέλης στο Βαλκανικό -12 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τέλη Σεπτεμβρίου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, στον σύλλογο και τους γονείς για την μεγάλη υποστήριξη και στον προπονητή Γιώργο Ζαντιώτη.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ JU JITSU

Be the first to comment on "Μεγάλες επιτυχίες για τον ΑΟΜ στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JU JITSU"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*