Μάθε που ψηφίζεις Online

Μάθε πού ψηφίζεις 2019: Οι εκλογές στις 7 Ιουλίου 2019 έφτασαν και απέχουν μόλις μια ημέρα. Το ΥΠΕΣ ήδη έχει ανοίξει την πλατφόρμα για να δουν οι εκλογείς που ψηφίζουν και τα εκλογικά τμήματα που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Τα νέα εκλογικά τμήματα αναρτήθηκαν στο Μάθε που Ψηφίζεις την ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ και οι εκλογείς μπορούν να δουν που θα πρέπει να πάνε για να ψηφίσουν. Καλώντας στο Τηλεφωνικό Κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213 136 1500, από Δευτέρα έως Κυριακή, 09:00 έως 17:00.

Προσοχή: Για τη διευκόλυνση των εκλογέων, προτείνεται πρώτα η χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής στο www.ypes.gr. Μάθε που ψηφίζεις και μόνο στην περίπτωση που αντιμετωπίσουν δυσκολία να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την υπηρεσία ενημέρωσης των πολιτών, ώστε να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν.

Οι εκλογικοί κατάλογοι για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 περιλαμβάνουν τις μεταβολές μέχρι τις 30 Απριλίου 2019 και δεν επιδέχονται αλλαγές.

Be the first to comment on "Μάθε που ψηφίζεις Online"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*