Μαρτυρία – κλειδί για την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί

Μια μαρτυρία – «κλειδί» ενός ατόμου που είδε την 19χρονη Άρτεμις Βασίλη το απόγευμα λίγο πριν εξαφανιστεί ίσως ξεδιπλώσει το κουβάρι της υπόθεσης – θρίλερ. Η αποψινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα για την αγνοούμενη κοπέλα.

Ανάμεσα στα στοιχεία που θα παρουσιαστούν είναι το ηλεκτρονικό της στίγμα, η πορεία του και άλλα νέα δεδομένα. Πού πήγε η 19χρονη εκείνο το μοιραίο απόγευμα λίγο πριν χαθεί και τι ζήτησε;

Εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο

Η 19χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου. Έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με την οικογένειά της στο Κορωπί στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να κάνει αίτηση για δουλειά σε κατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία.

Λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι ο θείος της φέρεται να δήλωσε ότι την είδε να περιμένει στη στάση του λεωφορείου, ενώ στις 5.50 μ.μ. το κινητό της απενεργοποιήθηκε στην Κάντζα.

Έκτοτε η κοπέλα δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Αστυνομική πηγή δήλωσε στην «Καθημερινή» ότι η περιοχή όπου σταμάτησε να εκπέμπει το κινητό της τηλέφωνο ερευνήθηκε επισταμένως είτε για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενός θανατηφόρου δυστυχήματος είτε ακόμα και αυτό της δολοφονίας κοντά στην περιοχή εξαφάνισής της.

Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε και drone της ΕΛ.ΑΣ και ζητήθηκε η συνδρομή στελεχών της ΕΜΑΚ, ακόμα και του Λιμενικού. Οι έρευνες απέβησαν άκαρπες.

tanea.gr

Be the first to comment on "Μαρτυρία – κλειδί για την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*